Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Στρος Καν: «Εκείνη τη μέρα, πήγα με τρεις γυναίκες»

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ομολόγησε στη σύζυγό του ότι την ημέρα που συνελήφθη στη Νέα Υόρκη δεν είχε συνευρεθεί ερωτικά μόνο με την καμαριέρα!

Δεν επιχείρησε να βιάσει την καμαριέρα, ως προς αυτό είναι κατηγορηματικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στα «Νέα», ομολόγησε στην σύζυγό του πως εκείνο το μοιραίο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, «πήρε» (δική του η έκφραση) μέσα σε λίγες ώρες τρεις γυναίκες, προκειμένου να ξεθυμάνει λίγο προτού αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία για τη γαλλική προεδρία.

«Δεν ήταν λοιπόν μόνο μία γυναίκα για τον δρόμο. ΄Ηταν τρεις», δήλωσε φίλος της Αν Σενκλέρ στο γαλλικό περιοδικό «Le Point».

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού Τύπου, ο Στρος Καν κάλεσε λίγο αφότου αφίχθη στο Sofitel, την Παρασκευή 13 Μαΐου, «για ένα ποτήρι σαμπάνια» στο δωμάτιό του δύο εργαζόμενες στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης μιας ρεσεψιονίστ, οι οποίες όμως αρνήθηκαν. Γύρω στη μία το πρωί του Σαββάτου, κάμερα ασφαλείας τον έπιασε να συνοδεύει στο δωμάτιό του μια γυναίκα, η οποία αποχώρησε δύο ώρες αργότερα. Η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη.

Η Αν Σενκλέρ, πάντως, δεν πτοείται. Την Πέμπτη και Παρασκευή, το ζευγάρι απόλαυσε κονσέρτα στη Μασαχουσέτη.

Μετά τη δημόσια παραδοχή πως η 32χρονη καμαριέρα που κατηγορεί τον πρώην Διευθυντή του ΔΝΤ για βιασμό, είναι «αναξιόπιστη μάρτυρας», η Εισαγγελία της Νέας Υόρκης ήρε τον κατ' οίκον περιορισμό του. Η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνισή του στο δικαστήριο είναι για την 1η Αυγούστου.

Έως τότε, ο Στρος-Καν απλώς υποχρεούται να μείνει στις ΗΠΑ.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου