Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Την Τρίτη η κηδεία της Αmy Winehouse


Σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Amy Winehouse στο Λονδίνο, αναφέρει ο βρετανικός Τύπος επικαλούμενος εκπρόσωπο της οικογένειας.

Η ώρα και ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η ιδιωτική τελετή, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

H αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο θάνατος της Winehouse δεν κρίνεται «ύποπτος». Τα αποτελέσματα της νεκροψίας που ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα δεν ήταν επαρκή και σύμφωνα με την αστυνομία μία πλήρης τοξικολογική έκθεση θα χρειαστεί από δύο εβδομάδες έως και έναν μήνα.

Δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι η 27χρονη τραγουδίστρια είχε αγοράσει έναν συνδυασμό σκληρών ναρκωτικών αργά το βράδυ της Παρασκευής προτού βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στο Camden Square, στο βόρειο Λονδίνο, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το απόγευμα της Παρασκευής το πέρασε παρακολουθώντας τηλεόραση μαζί με έναν σωματοφύλακά της, μετέδωσαν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία το επόμενο πρωί.

Οι γονείς της, Mitch και Jannis Winehouse, απηύθυναν λίγα λόγια αναγνώρισης προς τους πολλούς θαυμαστές της και τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας.

"Ευχαριστώ που ήρθατε. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την οικογένειά μου", δήλωσε ο Mitch Winehouse.

"Δεν μπορείτε να ξέρετε τι σημαίνει για μας να σας βλέπουμε εδώ συγκεντρωμένους στο δρόμο". "Το πρώτο χαρακτηριστικό της Amy ήταν η αγάπη της", είπε, γεμάτος συγκίνηση.


Δίπλα του, η μητέρα της τραγουδίστριας ξέσπασε σε κλάματα, διαβάζοντας τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης.

"Πάρα πολύ εύθραυστη, πολύ όμορφη, πολύ ταλαντούχα για αυτόν τον κόσμο", έγραφε ένα από αυτά.


Amy Winehouse - Back To Black by Universal_Music_Greece

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου