Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πολιτικός... κρατούμενος δήλωσε ο Big Mac - Συνελήφθη στο Σούνιο

Αξύριστος, με χειροπέδες στα χέρια και εμφανώς καταπονημένος ήταν ο Μάκης Ψωμιάδης, κατά την άφιξή του στην ΓΑΔΑ, πλην όμως δεν έδειχνε να χάνει ούτε... ικμάδα από τον παροιμιώδη "τσαμπουκά", φτάνοντας μέχρι το σημείο να χαρακτηρίσει τον εαυτό του "πολιτικό κρατούμενο"!


Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας, τόνισε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα στημένα, δήλωσε ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, ενώ δικαιολόγησε το γεγονός ότι όλον αυτόν τον καιρό κρυβόταν, λέγοντας ότι περίμενε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

"Είμαι πολιτικός κρατούμενος. Έχω πέσει θύμα πλεκτάνης. Δεν έχω καμία σχέση με τους στημένους αγώνες. Δεν παραδόθηκα γιατί περίμενα να ξεκαθαρίσει το όλο πράγμα", είπε χαρακτηριστικά ο Ψωμιάδης.


Το χρονικό της σύλληψής του

Ο κατηγορούμενος για τη συμμετοχή στα "στημένα" συνελήφθη στο Σούνιο και αναμένεται να πάρει τον δρόμο για το δικαστικό Μέγαρο, κάτι βέβαια που… όφειλε να κάνει εδώ και αρκετό καιρό...


Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας, ο οποίος καταζητούνταν αρχικά από την Ελληνική Αστυνομία και εν συνεχεία από την Ιντερπόλ, συνελήφθη σε σπίτι στην περιοχή του Σουνίου και πλέον και η δική του υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της…


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ασφάλεια σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία έφτασε στη σύλληψή του, καθώς υπήρχε η ενημέρωση τις τελευταίες ημέρες πως διέμενε κάπου στην Αττική, ενώ πήρε τη σημερινή πληροφορία από μία γειτόνισσα που τον είδε να περιφέρεται μόνος του στο σπίτι όπου συνελήφθη.

Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά δεν είχε εμφανιστεί, παρά τις διαβεβαιώσεις των δικηγόρων του ότι θα παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών.


ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου