Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Αξιολύπητος ένιωθε ο Πιτ στον γάμο του με την Άνιστον

Αποσπάσματα από την αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού σε επερχόμενο περιοδικό


Την ώρα που οι περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ προσπαθούν να φτιάχνουν την τέλεια εικόνα και να κρατούν καλά κρυμμένα τα προσωπικά τους, ο Μπραντ Πιτ κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Parade -το οποίο θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου- ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός -ενίοτε και προκλητικός- όσον αφορά στη συναισθηματική του κατάσταση κατά την διάρκεια του γάμου του με την Τζένιφερ Άνιστον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα RadarOnline.

«Πέρασα την δεκαετία του 90 προσπαθώντας να κρυφτώ. Απέφευγα την δημοσιότητα. Βαρέθηκα να βλέπω τον εαυτό μου να κάθεται σε ένα καναπέ και να καπνίζει χόρτο... Είχα αρχίσει να νιώθω αξιολύπητος» δήλωσε ο Μπραντ Πιτ στο περιοδικό Parade...


«Συνειδητοποίησα ότι αναζητούσα ταινίες όπου οι πρωταγωνιστές έχουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες, αλλά η δική μου προσωπική ζωή δεν είχε κανένα ενδιαφέρον» πρόσθεσε.

Να σημειώσουμε ότι εκείνη την περίοδο ο Μπραν Πιτ είχε πρωταγωνιστήσει στα πολύ επιτυχημένα «Se7en», «Seven Years in Tibet», «Meet Joe Black» και «Fight Club».

«Πιστεύω ότι ο γάμος μου (με την Τζένιφερ Άνιστον) είχε παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Προσποιόμουν σε όλους ότι ο γάμος μου ήταν κάτι διαφορετικό απ’ ότι ήταν στην πραγματικότητα».

Αντίθετα τώρα δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την ζωή του με την Αντζελίνα Τζολί και τα έξι τους παιδιά.

«Είμαι ικανοποιημένος που έκανα πραγματικές επιλογές, βρήκα την γυναίκα που αγαπώ, την Άντζι και δημιούργησα μια οικογένεια που λατρεύω. Η οικογένεια είναι πολύ επικίνδυνο εγχείρημα, γιατί όσο περισσότερη είναι η αγάπη, τόσο μεγαλύτερη είναι η απώλεια... Αλλά αυτό είναι η ζωή. Πιστεύω ότι το εξυπνότερο πράγμα που έκανα ήταν να κάνω την Άντζι μητέρα των παιδιών μου. Είναι τόσο υπέροχη μητέρα. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που την έχω».

Όσο για τον γάμο ο Μπραντ Πιτ αναφέρει ότι παραμένουν πιστοί στην απόφασή τους να παντρευτούν όταν θα μπορούν όλοι οι άνθρωποι να το κάνουν ανεξαιρέτως φύλου, ενώ πρόσθεσε ότι ούτε χωρίζουν, ούτε περιμένουν έβδομο παιδί όπως συχνά πυκνά γράφει ο τύπος.

Επίσης σε άλλη πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Entertainment Weekly αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια νέα επαγγελματική συνεργασία με την σύντροφό του.

«Πρέπει να κάνουμε (ταινίες) μαζί. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα μαζί και να δουλεύουμε λιγότερο έτσι ώστε να έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο ως ζευγάρι».

Όλη αυτή βέβαια την εκδήλωση αγάπης η Αντζελίνα την εισπράττει καθημερινά καθώς και η ίδια σε δική της συνέντευξη στο Vanity Fair ανέφερε ότι δουλεύοντας στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο «In the land of blood and honey» δεν ήταν απολύτως σίγουρη για το αν ήταν αμερόληπτα τα σχόλια του συντρόφου της.

«Όταν γυρνούσα κάθε βράδυ μου έλεγε τι του άρεσε και τι δεν καταλάβαινε. Ήταν πολύ υποστηρικτικός. Αλλά είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο που σε αγαπάει να είναι ένας απόλυτα δίκαιος κριτής».

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου