Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ελεύθερος ο Μάκης Ψωμιάδης για τα στημένα

Προσωρινά ελεύθερος κρίθηκε για την υπόθεση των "στημένων" ο Μάκης Ψωμιάδης, αλλά παραμένει υπό κράτηση για φορολογικές παραβάσεις, μετά την πολύωρη απολογία του για την εμπλοκή του στην υπόθεση των "στημένων" αγώνων του ποδοσφαίρου.

Ο Μ. Ψωμιάδης μετήχθη ενώπιον του 9ου Τακτικού Ανακριτή, στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης και ξεκίνησε να λογοδοτεί μετά τις 2.

Ανακριτής και Εισαγγελέας, μετά την πολύωρη απολογία του, διαφώνησαν για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή του, γι΄ αυτό τις επόμενες ημέρες τη λύση θα δώσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμα του.

Ο ανακριτής τάχθηκε υπέρ του να αφεθεί ελεύθερος, με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και την καταβολή χρηματικής εγγύησης 600 χιλιάδων ευρώ, ενώ ο αρμόδιος εισαγγελέας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί.

Ωστόσο, ο Μάκης Ψωμιάδης θα παραμείνει υπό κράτηση, καθώς σε βάρος του υπάρχει ερημοκαταδίκη για χρέη περίπου 300 χιλιάδων ευρώ προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με την υπεράσπισή του όμως, η υπόθεση αυτή θα κλείσει τις επόμενες ημέρες, με ρύθμιση που θα ζητηθεί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του, ο πρώην ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Καβάλας φέρεται να είχε την "διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης".

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου