Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Εντόπισαν "συνοδούς πολυτελείας" που φοροδιαφεύγουν.


Η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας εντόπισε περίπου εκατό ιερόδουλες που δεν δήλωναν εισοδήματα, ενώ είχαν στην κατοχή τους βίλες, πολυτελή αυτοκίνητα και ακριβά κοσμήματα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τις Αρχές.

Οι αρχές της Βιτσέντσα, κατάφεραν να εξαρθρώσουν το δίκτυο ξεψαχνίζοντας τις αγγελίες που δημοσίευαν στο διαδίκτυο οι νεαρές γυναίκες οι οποίες δήλωναν "συνοδοί".

Αφού τις εντόπισαν, σύγκριναν τις φορολογικές δηλώσεις τους με το πραγματικό επίπεδο διαβίωσής τους και διαπίστωσαν ότι οι περισσότερες διέθεταν τεράστιας αξίας περιουσιακά στοιχεία...


Οι γυναίκες διέθεταν κατοικίες σε πασίγνωστους τουριστικούς προορισμούς, καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα όπως Πόρσε και Τζάγκουαρ, επώνυμα ρολόγια Ρόλεξ και Καρτιέ, αλλά και σημαντικές καταθέσεις.

Οι περισσότερες από αυτές κατάγονται από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, της νότιας Αμερικής και της Άπω Ανατολής.

Μία νεαρή Ανατολικοευρωπαία, που δεν δήλωσε το εισόδημά της, προδόθηκε τελικά, όταν κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της και έκλεψαν χρυσά ρολόγια, κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια, αξίας 100.000 ευρώ.

Σε ανακοίνωση των Αρχών επισημαίνεται ότι τα ετήσια έσοδα της "αγοράς του πληρωμένου έρωτα" υπολογίζεται ότι κυμαίνονται μεταξύ 1-5 δισεκατομμυρίων ευρώ και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών δεν φορολογείται.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου