Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα - Μπλοκαρισμένοι δρόμοι Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο Λεκανοπέδιο

Ακόμη μία ημέρα ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό, καθώς μόνο ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, το τραμ και τα ταξί κυκλοφορούν σήμερα. Οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ και Μετρό) απεργούν, αντιδρώντας στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας. Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από νωρίς το πρωί οι Αθηναίοι κυρίως σε βασικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφ. Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Βασ. Κωνσταντίνου στο ρεύμα ανόδου και στη Λεωφ. Ηλιουπόλεως.

Αυξημένη είναι ακόμη η κίνηση στη Λεωφ. Αθηνών και στα δύο ρεύματα, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα, στη Λεωφ. Κατεχάκη, στην Αχαρνών, στην Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη, στην Κηφισίας, στη Βασ. Σοφίας, στη Λεωφ. Συγγρού, στη Σταδίου, στην Αμαλίας, στη Λένορμαν, στην Αχχιλέως, στη Λεωφ. Καποδιστρίου, στη Λεωφ. Ποσειδώνος (στο ρεύμα προς Πειραιά) και στο λιμάνι του Πειραιά...

Εν τω μεταξύ, από αύριο οι μετακινήσεις θα είναι δυσκολότερες, καθώς δεν θα λειτουργήσει κανένα μέσο μεταφοράς. Ειδικότερα, ακινητοποιημένα θα μείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, τραμ, ηλεκτρικός, Προαστιακός και ΟΣΕ.

Χειρόφρενο θα τραβήξουν για 48 ώρες, την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι ιδιοκτήτες ταξί. Την Τετάρτη οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών στις 11:00.

Την ερχόμενη Δευτέρα τα λεωφορεία θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 11:00 μέχρι τις 17:00, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση για να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Eπίσης απεργούν σήμερα και αύριο οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί

Όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών κατεβαίνουν σε 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο ενώ στις 11 πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή.

Απεργούν σήμερα και αύριο οι Ομοσπονδίες των εφοριακών, των τελωνειακών και των συλλόγων υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο ενιαίο μισθολόγιο.

Σήμερα στις 11 το πρωί έχει προγραμματισθεί συγκέντρωση όλων των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών στην πλατεία Κοραή και πορεία προς το υπουργείο.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου