Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ 14 ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ 12 ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΕΡΙΩΝ!

Ένα γλυκό κοριτσάκι γεννήθηκε πριν από 15 μήνες στο Ρανγκούν της Βιρμανίας με 14 δάχτυλα ποδιών και 12 δάχτυλα χεριών! Το κοριτσάκι πρόκειται για την Γιαντί Λεί Μίν που ήρθε στον κόσμο το Νοέμβριο του 2009 στη Ρανγκούν. Είναι απίστευτο το κοριτσάκι έχει επτά δάχτυλα σε κάθε πόδι και έξι δάκτυλα σε κάθε χέρι!

Η μητέρα του κοριτσιού τρόμαξε, όταν πηρέ για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά της! ‘’Δεν πίστευε στα μάτια της’’! Ήταν μεγάλο σοκ για εκείνη να γεννηθεί το μωρό της με 14 δάχτυλα ποδιών και 12 δάχτυλα χεριών! Αλλά στη συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού ξεπέρασε το σοκ και δήλωσε περιχαρής, ότι θέλει να βάλει το μωρό της στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

"Αν η κόρη μου περιελήφθη στο βιβλίο, θα είμαι πολύ χαρούμενη», λέει η περήφανη μητέρα. Το περίεργο είναι ότι η αδελφή της Γιαντί Λεί Μίν γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια με τον συνήθη αριθμό των δακτύλων των χεριών και των ποδιών.

Πώς μπορεί άραγε ένας άνθρωπος να γεννηθεί με αυτές τις ανωμαλίες;

Οι γιατροί αναφέρονται σε έξτρα δάχτυλα των χεριών και την πολυδακτυλία. Αυτό μπορεί να συμβεί μεταξύ άλλων, λόγω των μεταλλάξεων. Αν το γενετικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη των δακτύλων "τυχαία" είναι ενεργοποιημένο ή ελαφρώς τροποποιημένο, τότε μπορεί να προκύπτουν επιπλέον δάχτυλα!

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου