Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η Οικογένεια με τα 181 μέλη!


Ο άνθρωπος αυτός έχει μια μεγάλη κάρδια! Ο ινδός Τζιόνα Χάνα ηλικίας 67 ετών παντρεύτηκε 39 γυναίκες και είναι ένας υπερήφανος άνθρωπος! Η οικογένεια του αποτελείται από 181 μέλη και ζει σε ένα χωριό στη βορειοδυτική Ινδία. Το σπίτι του είναι τέσσερις ορόφους υψηλό, βαμμένο σε απαλό μοβ και έχει μόλις 100 δωμάτια. Εδώ στο λεγόμενο Chhuanthar Run, στο «σπίτι της νέας γενιάς," ίσως διαμένει η μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο!

Ο Χάνα δεν είναι μόνο αρχηγός της οικογένειας, είναι και ηγέτης μιας αίρεσης με περισσότερους από 4.000 υποστηρικτές. Αυτό σημαίνει ότι παντρεύτηκε τόσες πολλές γυναίκες, μόνον για να ιδρύσει την αίρεση του; Επίσης έχει κατασκευάσει για την οικογένειά του και ένα σχολείο και μια παιδική χαρά. 

Ο ινδός προκειμένου να μην εξαρτάται από την κυβέρνηση, εκτρέφει χοίρους, κοτόπουλα, ρύζι και λαχανικά. Μαγειρεύουν καθημερινά 30 κοτόπουλα, 60 κιλά πατάτες και 110 κιλά ρύζι για να ταΐσουν τα 181 άτομα της οικογενείας! Οι γυναίκες της οικογενείας ασχολούνται με το νοικοκυριό και οι άνδρες εργάζονται ως μαραγκοί.

Ο αρχηγός έχει το δικό του δωμάτιο, με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι. Μια πολυτέλεια που όλοι οι άλλοι πρέπει να μοιράζονται τα δωμάτια και τα κρεβάτια τους. Οι νέοι και οι γυναίκες ζουν όλοι μαζί σε ένα διπλανό δωμάτιο. Θέλει να τους έχει όλους πάντα γύρω του . . .

Η Νγκαιζουαλί είναι η αγαπημένη του γυναίκα μόνο σε αυτήν επιτρέπει να τον χτενίζει "Αυτό με κάνει τόσο ξεχωριστή", δηλώνει η ίδια! Πριν από 18 χρόνια την είχε ερωτευτεί και την παντρεύτηκε αμέσως. Στα 17 του πήρε την πρώτη νύφη του, τώρα 69χρόνη Ζατιανγκί, η όποια τρέχει στην οικογενειακή επιχείρηση και δηλώνει "είναι τιμή μου που τον έχω ως σύζυγό». Ο ινδός κατάφερε και παντρεύτηκε δέκα γυναίκες μέσα σε ένα μόνο χρόνο!

Ο Χάνα είναι ένα πρότυπο για τους γιους του: τον μεγαλύτερο γιο του Παρλίνα που είναι 50 ετών και έχει πράγματι μόνο 2 γυναίκες και ήδη 13 παιδιά. Η όλη κατάσταση όμως δεν έχει τελειωμό!"Θέλω να παντρευτώ περισσότερες γυναίκες. Εάν χρειαστεί, θα πάω στις ΗΠΑ για να αυξήσω τα μέλη της αίρεσης μου’’, δηλώνει ο Χάνα.

Επίσης αναφέρει: «Αισθάνομαι σαν ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί του Θεού. Αυτός μου έδωσε τόσα πολλά άτομα για να τα φροντίζω εγώ! ».

Αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση; Ή προφανώς αυτός ο άνθρωπος δεν μπόρεσε ποτέ στη ζωή του να πει την λέξη ‘’ΟΧΙ’’!

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου