Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Εκατομμύρια απάτη με φάρμακα κατά του AIDS!

Είναι η μεγαλύτερη ιατρική απάτη του 20ου αιώνα! Χορηγούν φάρμακα σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο ή σε παιδιά ή σε οποιονδήποτε άλλο, χωρίς να ξέρουν την κλινική σημασία του να προκύπτεις θετικός σε αυτά τα τεστ; Αμελείς επιστήμονες σε συνεργασία με φαρμακοβιομηχανίες έχουν δολοφονήσει χιλιάδες αθώους ¨οροθετικούς¨ με σκοπό το “καθαρό κέρδος”! Το ΑΖΤ και τα πολλά αντιρετροϊκά φάρμακα είναι σκέτα δηλητήρια!



Τα δικαστήρια της Γερμανίας ερευνούν εναντίον πολλών εμπόρων φάρμακων με την υποψία της απάτης εκατομμύριων ευρώ. Οι κατηγορούμενοι λέγεται, ότι μετέφεραν λαθραία φάρμακα κατά του AIDS από την Αφρική προς τη Γερμανία και τα πωλούσαν με υψηλό κέρδος.

Οι εισαγγελείς της Γερμανίας υποψιάζονται τον πωλητή φαρμάκων από το Sylt της Γερμανίας που κατάφερε να βγάλει 6.000.000 ευρώ από την πώληση παρανομών φαρμάκων AIDS! Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εισαγγελία προκύπτει αρχικά το μικρό ποσό των 300.000 ευρώ. "Συγκεκριμένα, υπήρξαν δυο παραδόσεις ανά 300 πακέτα»,είπε ο επικεφαλής ερευνητής Γκιούντερ Μιούλλερ.

Συνολικά, περισσότερα από 10.000 πακέτα ήταν παράνομα στη Γερμανία και είχαν διατεθεί στην αγορά, λέει ο εκπρόσωπος του γερμανικού Ασφαλιστικού φορέα Υγείας (AOK). Η προκύπτουσα ζημία του ασφαλισμένου στη Γερμανία θα πρέπει να υπολογίζεται σε δεκάδες εκατομμύρια .

Οι παραγωγοί των φαρμάκων κατά του AIDS, της GlaxoSmithKline δεν θέλουν να σχολιάσουν την προέλευση και τον προορισμό των προϊόντων που τέθηκαν προς πώληση. Οι εισαγγελείς δηλώνουν ότι "Η καταγωγή των εμπορευμάτων είναι άγνωστη. Είναι βέβαιο όμως ότι τα αγόρασαν στη Νότιο Αφρική και στη συνέχεια έφθασαν στην Ελβετία, το Βέλγιο και τέλος στη Γερμανία", δήλωσε ο γερμανός εισαγγελέας Μαιένμπουργκ. Το σκάνδαλο έχει πάρει διεθνή διάσταση!
ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου