Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ!

Ένας άνθρωπος καίει μια εικόνα του ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κοντά στο Λιβυκό προξενείο στο Παρίσι.

Η ΕΕ συμφώνησε για την επιβολή κυρώσεων κατά της Λιβύης! Ο Καντάφι λέγεται ότι έχει στην κατοχή του τόνους χημικών όπλων!

Εν τω μεταξύ, ο Καντάφι κάλεσε τους υποστηρικτές του στον αγώνα κατά των ανταρτών »για να υπερασπιστεί τη Λιβύη. 

Η κρατική τηλεόραση έδειξε μια ομιλία του αυταρχικού κυβερνήτη το βράδυ, σε ένα χώρο γεμάτο με οπαδούς στην Τρίπολη. Προέτρεψε τους χιλιάδες ανθρώπους να υπερασπιστούν τη χώρα και το πετρέλαιο!. «Θα αγωνιστούμε, αν θέλουν," είπε. Και αν χρειαστεί, θα ανοίξει το οπλοστάσιο για να οπλίσουν όλες τις φυλές, απείλησε ο Μουαμάρ Καντάφι.! "Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε τον εχθρό"!

Θεωρείται, ότι τα περισσότερα όπλα μαζικής καταστροφής βρίσκονται σε εργοστάσιο στη νοτιοανατολική Τρίπολη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μουστάφα Αμπντέλ Γκαλίλ δήλωσε, ότι ο Καντάφι δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα! Ειδικά όταν νιώσει ότι απειλείτε η πρωτεύουσα της χώρας ,η Τρίπολη. " Πραγματικά υπό πίεση, είναι ικανός για τα πάντα! Ο Καντάφι θα αφήσει μόνο καμένη γη »!

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου