Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

To ψέμα στη ζωή μας!


Προσπαθήστε να θυμηθείτε αν χθες είπατε κάποιο ψέμα. Αν πιστεύετε ότι δεν είπατε ψέματα, τότε ξανασκεφτείτε. Το πιο πιθανό είναι ότι είπατε κάποιο ψέμα σε κάποιον, αφού οι άνθρωποι λέμε ψέματα κάθε μέρα όπως δείχνουν οι έρευνες.

ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ;

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γιατί λέμε ψέματα; Υπάρχουν πολλοί λόγοι:

1. Απόκτηση προσωπικού οφέλους: Για παράδειγμα, σε ένα interview, μπορεί κάποιος να υπερβάλει για τον τωρινό του μισθό του, ώστε να εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο μισθό στη νέα δουλειά.

Διεγράφη η Κυπριακή Δημοκρατία από το τουρκικό ΥΠΕΞ

Θύελλα αντιδράσεων αναμένεται από τη διαγραφή της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη νέα και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών. Στην Ευρώπη εμφανίζονται και κράτη εκτός Ε.Ε.


Σε νέα προκλητική ενέργεια προχώρησε το επιτελείο του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

Μετά την αναβάθμιση των online υπηρεσίων του υπουργείου, ως διά μαγείας... η Κυπριακή Δημοκρατία εξαφανίστηκε από τον σχετικό ιστότοπο, ενώ αναμένεται πλήθος αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, οι αρχές και προτεραιότητες της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής αναρτήθηκαν στη νέα ιστοσελίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ, από την οποία η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των χωρών και υπάρχει μόνο το ψευδοκράτος.

«Ψυχικά άρρωστος» κρίθηκε ο Μπρέιβικ

Πιθανότατα θα μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική


«Παράφρονας» κρίθηκε ο Aντερς Μπερινγκ Μπρέιβικ σύμφωνα με τους ψυχιάτρους που τον εξέτασαν σχετικά με τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Οσλο και τη μαζική δολοφονία κατασκηνωτών στο νησί Ουτόγια στις 22 Ιουλίου με θύματα συνολικά 77 άτομα.

Η ψυχιατρική γνωμάτευση υπογράφεται από δύο κλινικούς ψυχίατρους, στους οποίους έχει ανατεθεί να αξιολογήσουν αν ο Μπρέιβικ έχει ικανότητα καταλογισμού και συνεπώς θα πρέπει να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ή να του επιβληθεί εγκλεισμός σε ψυχιατρική κλινική. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Σβέιν Χόλντεν δήλωσε ότι σύμφωνα με την έκθεση 243 σελίδων, ο Μπρέιβικ έπασχε από «ψυχωτικό επεισόδιο» κατά την επίθεση και συνεπώς δεν έλεγχε τις πράξεις του. 

Νέες συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο



Σε δύο ακόμη συλλήψεις επιχειρηματιών για οφειλές πάνω από 2,5 εκ. ευρώ προς στο Δημόσιο, προχώρησε η Αστυνομία σε Αττική και Ρόδο.

Συγκεκριμένα, στο Διόνυσο Αττικής συνελήφθη ένας 56χρονος επιχειρηματίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν χρέη προς το Δημόσιο ύψους 2.059.455,58 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Τρία αδέλφια στην Σικελία έπαθαν έμφραγμα την ίδια μέρα!



Οι δυο από τους τρείς πέθαναν και μάλιστα δεν ήταν στο ίδιο μέρος όταν έπαθαν το κακό. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τρία αδέλφια στη Σικελία υπέστησαν έμφραγμα την ίδια ημέρα και τα δυο πέθαναν, ενώ ο τρίτος, ο οποίος βρισκόταν σε νοσοκομείο για να επισκεφθεί την άρρωστη μητέρα τους, επέζησε.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο 45χρονος Γκουίντο, πατέρας δυο παιδιών, έκανε πικ-νικ με την οικογένειά του σε πευκώνα, στις πλαγιές της Αίτνας όταν την ώρα του γεύματος αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος και έπεσε νεκρός.

Νέες ελπίδες για τη θεραπεία του AIDS από ασθενή που θεραπεύτηκε



Μέχρι σήμερα θα ακουγόταν σαν μια ουτοπική ευχή. Όμως, είναι πραγματικότητα!

Ο Timothy Brown από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών καθώς έπασχε από λευχαιμία. Έκτοτε, ο ιός H.I.V., του οποίου ήταν φορέας, δεν εντοπίζεται πια στον... οργανισμό του, σύμφωνα με τους New York Times.

Μετά από μια απλή γονιδιακή θεραπεία στα κύτταρα που εισήχθησαν στον οργανισμό του 50χρονου Brown, οι γιατροί σταμάτησαν να του χορηγούν φάρμακα για δώδεκα εβδομάδες.

Απεβίωσε η μοναχοκόρη του Στάλιν

Η μοναχοκόρη του Γιόζεφ Στάλιν πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου την περασμένη Τρίτη στις ΗΠΑ, όπου βρισκόταν εξόριστη από το 1967, γράφουν οι New York Times


Η Σβετλάνα Σταλίνα, το τελευταίο εν ζωή από τα παιδιά του Στάλιν, γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1926, έζησε μια ζωή σαν ρωσικό μυθιστόρημα και πέθανε ανώνυμη μέσα στη μιζέρια στο Ουισκόνσιν, επισημαίνει η εφημερίδα.

Στη διάρκεια της ζωής της άλλαξε πολλές φορές το όνομά της προσπαθώντας να σβήσει κάθε σχέση με τον πατέρα της. Μετά δύο γάμους και το θάνατο του Στάλιν το 1953 πήρε το επώνυμο της μητέρας της και ονομαζόταν Σβετλάνα Αλιλούγεβα.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ερχεται η έκτη δόση

Το συμβούλιο Eurogroup, με τρεις μήνες καθυστέρηση, ενέκρινε την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου. Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβει την δόση, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, προσερχόμενος, νωρίτερα, στη συνεδρίαση στις Βρυξέλλες. Στο επίκεντρο του συμβουλίου, η ενίσχυση του EFSF, το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων, η υλοποίηση των αποφάσεων της 27ης Οκτωβρίου και η νέα δανειακή σύμβαση.


Το "πράσινο" φως για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα έδωσε απόψε το συμβούλιο Eurogroup, τερματίζοντας το τρίμηνο θρίλερ που παίχτηκε μεταξύ της χώρας μας και των Βρυξελλών.

Η εκταμίευση των 5,8 δισ. από τα συνολικά 8 δισ. ευρώ της δόσης, που προέρχονται από τις χώρες-μέλη της ευρωζώνης προβλέπεται να γίνει μεταξύ 10 και 15 Δεκεμβρίου. Αναμένεται η αντίστοιχη θετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ που συνεισφέρει τα υπόλοιπα χρήματα της δόσης.

WSJ: Δοκιμαστικές συναλλαγές σε δραχμές!


Διεθνείς εταιρείες συναλλαγών ξεκίνησαν δοκιμαστικές ηλεκτρονικές συναλλαγές σε δραχμές, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής οικονομικής εφημερίδας Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ICAP Plc., εταιρεία κολοσσός που διαχειρίζεται το μεγαλύτερο σύστημα διατραπεζικών νομισματικών συναλλαγών, από την Κυριακή εφαρμόζει δοκιμαστικά σύστημα πληρωμών με δραχμές.

«΄Εστησαν παγίδα στον Στρος Καν»

Ο αμερικανός δημοσιογράφος Έντουαρντ Τζέι Επστάϊν, απειλεί να δώσει στη δημοσιότητα βίντεο το οποίο όπως ισχυρίζεται, αποδεικνύει ότι κάποιος είχε στήσει παγίδα στον Στρος Καν.


Ο δημοσιογράφος ζήτησε από την Accor, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Sofitel, να δώσει το βίντεο στο οποίο φαίνονται δύο άνδρες να πανηγυρίζουν, μόλις ακούν τα όσα αφηγούνταν η καμαριέρα Ναφισάτου Ντιαλό.

Ο Επστάϊν σε έρευνά του που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "New York Review of Books", με τίτλο: "Τι συνέβη πραγματικά στον Στρος Καν;" υποστηρίζει ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ παρακολουθούνταν και ότι ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, έχει στα χέρια του βίντεο από το ξενοδοχείο Sofitel, στο οποίο μπορεί να δει κανείς δυο υπαλλήλους να πανηγυρίζουν, αφότου έχουν ακούσει την καμαριέρα να κατηγορεί τον Στρος Καν για σεξουαλικά εγκλήματα, τον περασμένο Μάϊο.

«Ευρωπαϊκό Γαϊδουράγκαθο» στη Bild

Το βραβείο "Ευρωπαϊκό Γαϊδουράγκαθο" για "το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ατόπημα της χρονιάς" παρέλαβε για λογαριασμό της εφημερίδας Bild στο Βερολίνο ο αρχισυντάκτης Νίκολαους Μπλόμε. Αφορμή για τη βράβευση η προτροπή της εφημερίδας προς την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της για να επιστρέψει τα χρέη της.


Στην ομιλία του ο αρχισυντάκτης αφού επικαλέστηκε τον Σοφοκλή και την γνωστή ρήση "μην σκοτώνετε τον αγγελιοφόρο", υπερασπίστηκε τη στάση της εφημερίδας του λέγοντας ότι το ζητούμενο είναι η σωτηρία του ευρώ και πως ότι είχε προβλέψει η Bild σχετικά με την Ελλάδα έγινε δυστυχώς πραγματικότητα: "70.000 εκτάσεις ελληνικής δημόσιας περιουσίας βρίσκονται σήμερα προς πώληση. Ανάμεσά τους μια ολόκληρη χερσόνησος και ένα μικρό βουνό, τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Νίκολαους Μπλόμε.

Τουρκική εφημερίδα: Οι Ελληνίδες στρέφονται στην πορνεία



Στην πορνεία στρέφονται οι Ελληνίδες, σύμφωνα με προκλητικό δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Takvim, με τίτλο "Η Ελλάδα βγήκε στον δρόμο", αναφέρει πως χιλιάδες Ελληνίδες πέφτουν στην πορνεία επειδή δεν μπορούν τα βγάλουν πέρα λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.

Βιάζουν άντρες για να πάρουν το σπέρμα τους!

Τελετουργίες από γυναίκες στη Ζιμπάμπουε


Η αστυνομία της Ζιμπάμπουε εκτιμά πως υπάρχει σπείρα γυναικών που βιάζουν άνδρες, πιθανότατα για να χρησιμοποιήσουν το σπέρμα τους σε τελετουργίες, που υποστηρίζουν ότι φέρνουν πλούτη. Χρειάστηκε πάνω από ένας χρόνος για να γίνει η πρώτη σύλληψη και σήμερα τρεις γυναίκες αναμένεται να παραστούν σε δίκη.

Ένα θύμα, που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, μίλησε στην κρατική τηλεόραση για την περιπέτειά του τον περασμένο Ιούλιο όταν οι γυναίκες προσφέρθηκαν να τον πάνε στον προορισμό του με το αυτοκίνητό τους.

«Μία από τις γυναίκες έριξε νερό στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια μου έκαναν μια ένεση, που μου προκάλεσε ισχυρή σεξουαλική επιθυμία», είπε.

Σοκ στη Γαλλία: Πατέρας σκότωσε τον 3χρονο γιο του βάζοντας τον στο πλυντήριο!


Ένα απάνθρωπο έγκλημα σοκάρει την Γαλλία και όλο τον κόσμο. Πατέρας σκότωσε τον 3χρονο γιο του, βάζοντάς τον στο πλυντήριο.

Για το συγκλονιστικό τέλος του 3χρονου Μπαστιέν ευθύνεται ο ίδιος ο πατέρας του, ο οποίος διέπραξε το αδιανόητο: έβαλε τον μικρό στο πλυντήριο με την δικαιολογία ότι ήθελε να τον τιμωρήσει για μια παιδική ανοησία που έκανε στο σχολείο!

Ρίγη ανατριχίλας έχει σκορπίσει στην Γαλλία, το συγκλονιστικό τέλος του μικρού Μπαστιέν από περιοχή στα βόρεια της χώρας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά την μακάβρια "έμπνευση" που είχε ο ίδιος ο πατέρας του.

Αυτοκτόνησε… μετά το γάμο του



O 28χρονος Fernando Brazier, αυτοκτόνησε λίγες ώρες αφότου παντρεύτηκε τη γυναίκα, με την οποία ήταν μαζί από το γυμνάσιο.

«Δεν αντέχω άλλο. Να προσέχεις τα παιδιά» έγραφε στο σημείωμα που άφησε πίσω του.

Ο νεαρός άνδρας άφησε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, όπου πέρασε τη νύχτα του γάμου με τη σύζυγό του, έναν φάκελο μέσα στον οποίο είχε βάλει και τη βέρα του. Σε αυτό υποδείκνυε στη σύζυγό του την τοποθεσία όπου θα έβρισκε το πτώμα του. 

34χρονος Σκωτσέζος με 16 παιδιά από 14 διαφορετικές γυναίκες. Ήδη!



Ο πιο καρπερός άντρας στη Μεγάλη Βρετανία είναι μόλις 34 ετών και έχει ως χόμπι -προφανέστατα- το να πείθει τις γυναίκες που συνευρίσκονται μαζί του να φέρνουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Μάλιστα, τον ερχόμενο Γενάρη, ο Cumming θα γνωρίσει τον 17ο απόγονό του, αλλά το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Σκωτσέζος δεν έχει λίρα τσακιστή για να συντηρήσει τα παιδιά του. Το ίδιο και οι περισσότερες από τις μητέρες του που τα βγάζουν πέρα μόνο με τη βοήθεια κρατικών επιδομάτων.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

«Ουρές» για δωρεάν τρόφιμα σε όλη την Ελλάδα

Ξυπνούν μνήμες άλλων, δύσκολων, εποχών. Ειδικά στους γηραιότερους. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.


Ο λόγος αφορά στα προγράμματα διανομής δωρεάν τροφίμων, που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε όλη την Ελλάδα.

Μόλις προχθές, το σχετικό πρόγραμμα, που βρίσκεται σε εξέλιξη, υλοποιήθηκε στο νομό Τρικάλων, όπου μοιράσθηκαν δωρεάν μεγάλες ποσότητες ρυζιού.

Είχαν προηγηθεί άλλοι νομοί της χώρας και θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι.

Όταν η κρίση γεννά χρυσοθήρες

"Κίτρινος πυρετός" σε όλη τη χώρα, με τους επίδοξους Ιντιάνα Τζόουνς να αναζητούν αμύθητους θησαυρούς. Εξοπλίζονται με τα απαραίτητα εργαλεία και τους χάρτες που κρύβουν το μυστικό και ξεκινούν τις ανασκαφές που θα τους οδηγήσουν στις χρυσές λίρες


Με την κρίση να έχει χτυπήσει "κόκκινο", αυξάνονται οι κυνηγοί θησαυρών που αναζητούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας τα κιούπια με τις χρυσές λίρες και τα κασόνια με τα πολύτιμα πετράδια που λέγεται πως άφησαν πίσω τους Τούρκοι πασάδες, Γερμανοί αξιωματικοί και κυνηγημένοι αντάρτες.

Η κρίση, όπως σημειώνει στα "Νέα" στέλεχος της Κτηματικής Υπηρεσίας που έχει εκδώσει μαζί με περιφέρειες περισσότερες από 50 άδειες ανασκαφής για θησαυρούς τον τελευταίο χρόνο, φαίνεται πως έχει οδηγήσει πολλούς να αναζητούν μια καλύτερη ημέρα ψάχνοντας θησαυρούς.

Άφησε σε καφετέρια ένα εκατομμύριο δολάρια!


Οι αστυνομικές αρχές άσκησαν δίωξη σε έναν 49χρονο άνδρα, ο οποίος "ξέχασε" περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια σε καφετέρια του Σίδνεϊ!

Την περασμένη Τρίτη ένας άνδρας, μπήκε σε καφετέρια, κάθισε κρατώντας σφιχτά το σακίδιο του και μια βαλίτσα, ήπιε τον καφέ του και έφυγε χωρίς την βαλίτσα.

Ο άνδρας, φαινόταν ιδιαίτερα αγχωμένος και περίεργος, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Και δεύτερη επιγραφή των Μάγια για το τέλος του κόσμου

Η προφητεία των Μάγια για το τέλος του κόσμου το 2012 ενισχύεται από μια δεύτερη επιγραφή, που ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στο Μεξικό.


Η γνωστή εσχατολογική προφητεία βασίζεται στο ημερολόγιο των Μάγια, το διάσημο δίσκο του Τορτουγκουέρο, το οποίο τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Τώρα, μια άλλη λαξευμένη επιγραφή έρχεται να «επιβεβαιώσει» αυτή την ημερομηνία.

Πρόκειται για ένα χαραγμένο απόσπασμα πάνω σε λίθινη επιφάνεια, που έχει βρεθεί στο ναό του Κομαλκάλκο.

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες του ασβεστίου

To ασβέστιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο, το οποίο εκτός από την προφύλαξη που προσφέρει στα οστά μας, βοηθάει και τα κύτταρα του οργανισμού μας να λειτουργούν σωστά.


Η λήψη ασβεστίου επιβραδύνει τα καταστροφικά συμπτώματα της γήρανσης.

Η συμβολή του ασβεστίου στην καλή υγεία των οστών είναι τεράστια, αν θέλουμε να αποφύγουμε τα κατάγματα και τις σκελετικές δυσμορφίες.

Στόχος είναι η μεγιστοποίηση της οστικής μάζας στις μικρές ηλικίες και η ελαχιστοποίηση της απώλειάς της στις μεγαλύτερες.

Καλό είναι λοιπόν, τα νεαρά άτομα και ιδίως τα κορίτσια να λαμβάνουν μεγάλες ποσότητες ασβεστίου πριν από την εφηβεία και οπωσδήποτε πριν την ηλικία των είκοσι πέντε.

Η πολύχρωμη παλέτα του γυναικείου οργασμού

Επιστήμονες κατάφεραν να φωτογραφίσουν τον εγκέφαλο εθελόντριας τη στιγμή της ερωτικής κορύφωσης και για να αποτυπώσουν τα διαφορετικά στάδια χρησιμοποίησαν μια χρωματική κλίμακα

Από το βαθύ κόκκινο έως το πορτοκαλί και από το κίτρινο έως το λευκό ο εγκέφαλος της γυναίκας αλλάζει πολλά χρώματα την ώρα του οργασμού. Οχι στην πραγματικότητα, βέβαια, αλλά στο βίντεο που δημιούργησαν οι επιστήμονες φωτογραφίζοντας τον εγκέφαλο εθελόντριας τη

στιγμή της ερωτικής κορύφωσης.

Η ομάδα του ψυχολόγου Μπάρι Κομισάρουκ στο Πανεπιστήμιο Ράτγκερς του Νιου Τζέρσεϊ, που ερευνά επί χρόνια τη σχέση εγκεφάλου και οργασμού στη γυναίκα, αποτύπωσε καρέ-καρέ το τι συμβαίνει σε διαφορετικές εγκεφαλικές περιοχές της Ναν Γουάιζ, μιας 54χρονης θεραπεύτριας σεξουαλικών δυσλειτουργιών.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Χουντο-σταγονίδια στην Ευελπίδων

Την ηµέρα της επετείου του Πολυτεχνείου, οµάδα σπουδαστών, καθοδηγούµενη από τον αρχηγό των Ευελπίδων, τραγούδησε τον ύµνο των Απριλιανών.


Η ύπαρξη «σταγονιδίων» της χούντας µέσα στο στράτευµα, σε µία περίοδο απαξίωσης του πολιτικού συστήµατος λόγω των πιέσεων που ασκεί στο σώµα της κοινωνίας η οικονοµική κρίση, προκαλεί ανησυχία, όπως αναφέρει «Το Βήμα της Κυριακής».

Ο αρχηγός της Δ΄ Τάξης της Σχολής Ευελπίδων, o οποίος τραγούδησε μαζί με τους σπουδαστές της Σχολής το εμβατήριο που παρέπεμπε στον ύμνο της χούντας, παραπέµπεται στο Πειθαρχικό µε το ερώτηµα της απόταξης, ενώ ζητήθηκε η διενέργεια Ε∆Ε.

Έλληνες σε ξενώνες λαθρομεταναστών

Εφιάλτης το όνειρο της μετανάστευσης


Ένα πρωτοφανές κύμα μετανάστευσης, που όμοιό του είχε να γνωρίσει η Ελλάδα από τη δεκαετία του ’60, βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό.

Χιλιάδες Έλληνες φεύγουν αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, μακριά από τους φόρους, τα χαράτσια, τις μειώσεις μισθών και την ανεργία. Όμως, η φυγή δεν είναι εύκολη υπόθεση και πολλοί συμπατριώτες μας καταλήγουν σε ξενώνες με τους ντόπιους να τους αντιμετωπίζουν σαν λαθρομετανάστες.

Όπως αναφέρει σήμερα στο κύριο θέμα του το «Πρώτο Θέμα», μόνο τις τελευταίες 15 ημέρες, περίπου 1000 Έλληνες έχουν φθάσει στην Αυστραλία με τουριστική βίζα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν μια δουλειά για να καταφέρουν να μείνουν στη χώρα. Όλοι τους έφυγαν κατά την περίοδο της μεγάλης πολιτικής αστάθειας, του προηγούμενου μήνα. Πολλοί ταξίδεψαν υπό καθεστώς πανικού, χωρίς να έχουν κάνει την παραμικρή προεργασία ή προετοιμασία.

«Αριστεροδεξιά λαμόγια αυτοί που θέλουν την επιστροφή στη δραχμή»

Υποστηρίζει ότι η Δημ. Αρ. πρέπει να στηρίξει μια αλλαγή πλεύσης με ανάπτυξη, θεωρεί ότι ήταν επιβεβλημένη η υπογραφή από τον Α. Σαμαρά και πιστεύει ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου

Υπέρ της υπογραφής των δεσμεύσεων τάσσεται ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρ. Ψαριανός, ενώ στην κριτική που δέχεται και από συντρόφους του κόμματός του απαντά: "Με πορδές δεν βάφονται αβγά". Λέει "όχι" στους "συνδικαλισταράδες της συμφοράς", ενώ για τους "πολίτες" λέει ότι ψήφισαν παρά φύσιν "πουτάνες" και μάλιστα κακοπληρωμένες.

-Ποιοι είναι "τζάμπα μάγκες";

Οσοι κάνουν πολιτική μπλα μπλα, όσοι πουλάνε εξέγερση, επανάσταση και μεγαλοϊδεατισμούς εκ του ασφαλούς, όσοι βγαίνουν στα κεραμίδια νιαουρίζοντας ή τσιρίζοντας κι όταν τους πεις "έλα να μας δώσεις τα φώτα σου", κάνουν τον Κινέζο. Επίσης αυτοί που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, που μαξιμαλίζουν με τη βεβαιότητα ότι αυτά που λένε δεν γίνονται κι έτσι αποβλέπουν μόνο στο να εισπράξουν, εκλογικά ή όπως αλλιώς, τη δυσαρέσκεια των αγανακτισμένων, των αδικημένων ή των ανόητων που χάφτουν μεγαλοστομίες και θεατρινίστικα τσαμπουκαλίκια.

Καταδικαστική η απόφαση της Χάγης για την υπόθεση των Σκοπίων


Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», προβλέπεται καταδικαστική η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την Ελλάδα, σχετικά με το θέμα της ονομασίας της FYROM.

Η εφημερίδα, η οποία επικαλείται πηγές των Σκοπίων, αναφέρει ότι η απόφαση, που αναμένεται να εκδοθεί σε 8 ημέρες, αποδέχεται ότι η Ελλάδα το 2008 παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία, με το να προειδοποιήσει ότι θα ασκούσε βέτο, εάν το ΝΑΤΟ δεχόταν ένταξη των Σκοπίων.

Σχετικές προειδοποιητικές δηλώσεις είχαν κάνει ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά τελικώς η Ελλάδα δεν χρειάστηκε να το πράξει.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Ο Καντάφι, η διαφυγή και το ελληνικό διαβατήριο

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εξόχως περίεργη πτυχή με ελληνικό ενδιαφέρον για τα όσα συνέβησαν λίγο πριν την εκτέλεση του Μουαμάρ Καντάφι ξετυλίγει σε πρόσφατο δημοσίευμα η αξιόπιστη εφημερίδα “Independent”.


Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό κείμενο, μέλος της μισθοφορικής ομάδας διάσωσης του Καντάφι, ταξίδευε από και προς τη Λιβύη με ελληνικό διαβατήριο προκειμένου να οργανώσει την διαφυγή του δικτάτορα από την χώρα.

Συγκεκριμένα, η φρουρά του Καντάφι απαρτιζόταν και από ορισμένους σκληροτράχηλους Νοτιοαφρικανούς, μεταξύ των οποίων και ο κ. Danie Odendaal, ο οποίος σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, μετακινούταν με ελληνικό διαβατήριο.

Νέο μαρτύριο για τους γονείς της αδικοχαμένης 25χρονης

Σκότωσε μια Ελληνίδα πριν 14 χρόνια. Καταδικάστηκε δύο φορές για τον φόνο και εκτίει ποινή ισοβίων για τη δολοφονία άλλων δυο γυναικών, αλλά εξακολουθεί να βασανίζει την οικογένειά του θύματος.

Έτσι είναι πιθανό εφιαλτικά Χριστούγεννα να περάσει και φέτος η οικογένεια της Μερσίνας Χαλβατζή καθώς ο δολοφόνος της κόρης τους, Πίτερ Ντούπας, κατόρθωσε να κερδίσει χρόνο με το ενδεχόμενο να υποβάλει και νέα-την πολλοστή - έφεση κατά της ισόβιας ποινής που του επιβλήθηκε για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλλας, πριν από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ο Γιώργος Χαλβατζής ήλπιζε πως οι αρχές θα αρνούνταν στον δολοφόνο Πίτερ Ντούπα να υποβάλει νέα έφεση, ειδικά μάλιστα επειδή ο δράστης ήταν εκπρόθεσμος στην υποβολή συγκεκριμένων εγγράφων.

30χρονη Βραζιλιάνα μοιάζει με 9 μηνών μωρό - Αδύνατο να ζήσει χωρίς φροντίδα

Aπό μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια πάσχει μια γυναίκα από την Βραζιλία, η οποία, παρόλο που έχει κλείσει τα 30 χρόνια, εξακολουθεί να έχει το σώμα ενός μωρού.


Γεννημένη στις 7 Μαΐου 1981, η Maria Audete do Nascimento ανήκει σε μια φτωχή οικογένεια που ζει σε ένα μια καλύβα στη Ceara της Βραζιλίας. Η οικογένειά της αποτελείται από τον πατέρα της και τη δεύτερη γυναίκα του, που έχει αναλάβει τη φροντίδα της, από τότε που η μητέρα της πέθανε, πριν από 13 χρόνια.

Η οικογένεια της Maria δεν έχει την πολυτέλεια να της προσφέρει οποιαδήποτε μορφή θεραπείας, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η συμμορία θρύλος - Ποιοι είναι οι "Ροζ Πάνθηρες"

Οι ληστές που σπέρνουν το φόβο και τον τρόμο στους μεγάλους κοσμηματοπώλες αλλά και στους εμπόρους πολίτμων λίθων σε όλο τον κόσμο.


Πρόκειται για την μεγαλύτερη συμμορία ληστών που έδρασε ποτέ στον πλανήτη! Η δράση της συμμορίας έχει πάρει θρυλικές διαστάσεις αφού για τουλάχιστον 7 χρόνια οι καλύτερες αστυνομίες του κόσμου δεν είχαν καταφέρει να τους εντοπίσουν.

Ο χειρότερος εφιάλτης των μεγάλων κοσμηματοπωλών

Οι περιβόητοι «Ροζ Πάνθηρες» αποτελούνται από τουλάχιστον 150 άτομα, Σέρβους, Βούλγαρους, Κροάτες και Μαυροβούνιους.

Βίασαν δύο δημοσιογράφους την ίδια μέρα στην πλατεία Ταχρίρ


Δημοσιογράφος της γαλλικής τηλεόρασης κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια και στη συνέχεια βιάστηκε από Αιγύπτιους διαδηλωτές, ενώ κάλυπτε τις πρόσφατες συγκρούσεις στην πλατερία Ταχρίρ του Καΐρου.

Η Καρολίν Σινζ δήλωσε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 3, για το οποίο εργάζεται, ότι δέχθηκε επίθεση την Πέμπτη, η ίδια και ο εικονολήπτης της, από ομάδα νεαρών.

Οι νεαροί, αφού τους χώρισαν, γρονθοκόπησαν τη δημοσιογράφο, της έσκισαν τα ρούχα και τα εσώρουχα, και στη συνέχεια τη βίασαν μπροστά σε όλο τον κόσμο, μέρα μεσημέρι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Σινζ.

ΙΚΑ: 20.907 συνταξιούχοι δεν έχουν απογραφεί


Διακόπτεται οριστικά στις 31 Δεκεμβρίου 2011 η σύνταξη του ΙΚΑ σε όσους συνταξιούχους δεν προσήλθαν, τόσο στις τράπεζες όσο και στα υποκαταστήματα του ασφαλιστικού ταμείου, προκειμένου να απογραφούν.

Μέχρι σήμερα, δεν έχουν απογραφεί 20.907 συνταξιούχοι και πιθανολογείται ότι έχουν αποβιώσει, ενώ οι συγγενείς δεν δήλωσαν το θάνατο και συνέχιζαν παρανόμως να λαμβάνουν τη σύνταξή τους.

Reuters: Η Ισπανία «σκέφτεται» να ζητήσει έξωθεν βοήθεια



Το ενδεχόμενο να ζητήσει βοήθεια από το εξωτερικό εξετάζει σοβαρά η νέα κυβέρνηση της Ισπανίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του Reuters.

Το Λαϊκό Κόμμα, το οποίο αναδείχθηκε νικητής των πρόσφατων εθνικών εκλογών και έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2012, βλέπει το κόστος δανεισμού της να αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς.

"Αγόρασε σπίτι στην Ελλάδα με ένα γλειφιτζούρι"

Για αγορά σπιτιού στην ακριβότερη περιοχή της Σαντορίνης σε ευτελή τιμή, αλλά και για τη μη δήλωσή του κατηγορείται από τον τοπικό Τύπο η Δανέζα πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος.


Η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί φορολογικό παράδεισο για πολλούς που προφανώς δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν στη χώρα τους.

Έτσι μετά το Δανό ακροδεξιό ευρωβουλευτή που ζητούσε την Κω ως υποθήκη για τη νέα δανειακή σύμβαση και ως εγγύηση, προκειμένου να διασφαλίσει η χώρα του ότι θα τους επιστραφεί το δανεικό χρηματικό ποσό, τώρα έχουμε και την πρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος της Δανίας Πία Κγερσγκαάρντ, την οποία πολλά δημοσιεύματα της χώρας κατηγορούν ως το "νούμερο ένα" φοροδιαφυγά... με θέα τη Σαντορίνη.

Το πέρασμα μέσα από πόρτες προκαλεί κενά μνήμης (;!)

Λίγο, πολύ, σε όλους μας έχει τύχει να μπούμε σε ένα δωμάτιο και να μη θυμόμαστε τι θέλαμε να κάνουμε, να βρούμε ή να πάρουμε.

Μία νέα έρευνα του καθηγητή ψυχολογίας του Πανεπιστήμιο Notre Dame, Gabriel Radvansky, υποδεικνύει ότι η διέλευση από πόρτες προκαλεί κενά μνήμης. «Η είσοδος ή έξοδος από μία πόρτα, λειτουργεί ως ένα "συνοριακό γεγονός" στο μυαλό, το οποίο ταξινομεί τις διάφορες δραστηριότητες και τις απομακρύνει», εξηγεί ο καθηγητής.

«Η ανάκληση κάποιας απόφασης ή δραστηριότητας που έχει γίνει σε κάποιο άλλο δωμάτιο είναι δύσκολο να επιτευχθεί, επειδή έχει πλέον “αποθηκευτεί” σε κάποιον άλλον χώρο»

Η μελέτη δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην Τριμηνιαία Εφημερίδα της Πειραματικής Ψυχολογίας.

Με την διεξαγωγή τριών πειραμάτων τόσο σε πραγματικά όσο και εικονικά περιβάλλοντα, οι συμμετέχοντες -όλοι σπουδαστές- κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν κάποια εργασίες μνήμης, διασχίζοντας ένα δωμάτιο και καθώς διερχόντουσαν από μια πόρτα.

Απολύθηκε η Ρωσίδα παρουσιάστρια λόγω της άσεμνης χειρονομίας


Απολύθηκε από το κανάλι REN TV η Ρωσίδα παρουσιάστρια ειδήσεων Τατιάνα Λιμάνοβα, η οποία ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο, την ώρα που εκφωνούσε ένα θέμα σχετικό με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Το βίντεο με την άσεμνη χειρονομία έκανε διάσημη την βραβευμένη παρουσιάστρια, αφού έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Ελένη Μενεγάκη : Αποκάλυψε το τι την οδήγησε στον χωρισμό...


Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί εδώ και περίπου δύο χρόνια για το... εθνικό μας διαζύγιο και το δαζύγιο αυτό είναι μόνο ένα, το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη κα του Γιάννη Λάτσιου. Το τι έχει γραφτεί στον Τύπο, στα περιοδικά και στα site και το τι έχει ακουστεί κατά καιρούς στην τηλεόραση, δεν λέγεται.

Απίστευτα σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα οποία όλα υποτίθεται πως έριχναν φως στους λόγους που οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό. Δύο χρόνια τώρα, λοιπόν, οι άλλοι μόνο μιλούσαν για το τι μπορεί να έφταιξε. Σήμερα, όμως, ήρθε και η απάντηση από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τα μυστικά πειράματα της CIA, με ψωμί ζυμωμένο με LSD!

Ήταν 16 Αυγούστου 1951, όταν στο χωριό Pont-Saint-Esprit, της νοτιοανατολικής Γαλλίας οι κάτοικοι άρχισαν να παρουσιάζουν ομαδικές βασανιστικές παραισθήσεις! Από τη μια στιγμή στην άλλη 250 άνθρωποι άρχισαν να διηγούνται ιστορίες για "τρομαχτικά τέρατα και φλόγες" που τους έκαναν επίθεση μέσα στη νύχτα!

Η "τρέλα" διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ!

Ένας 45χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ουρλιάζοντας πως δεν άντεχε άλλο "τον πόνο που του προκαλούσαν τα φίδια που κατασπάραζαν την κοιλιά του"! Ένας άλλος, πήδηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου φωνάζοντας "είμαι αεροπλάνο", ενώ ένα 12χρονο κορίτσι προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γιαγιά του! Μια παρέα μαθητών έδειχναν σε όλους με καμάρι "τα κόκκινα λουλούδια που φύτρωναν στο σώμα" τους και την ίδια στιγμή ο δάσκαλός τους ικέτευε τους αστυνομικούς να του "ξαναβάλουν την καρδιά στη θέση της", γιατι είχε πέσει στο πάτωμα!

Έβαλαν χαράτσι και στα κοντέινερ σεισμοπαθών!

Τελικά η πολιτεία θυμήθηκε τους ξεχασμένους σεισμοπαθείς. Επικαλούμενη την αρχή της ισονομίας, απέστειλε το χαράτσι για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ στους σεισμόπληκτους στα Γρεβενά, οι οποίοι ζουν εδώ και δεκαετίες σε κοντέινερς περιμένοντας μάταια τη μετεγκατάστασή τους, όπως τους είχαν υποσχεθεί.

Οι άνθρωποι αυτοί, όσοι έχουν απομείνει και δεν έφυγαν για την Αθήνα ή αλλού, είναι γεροντάκια "ξωμάχοι της ζωής" οι οποίοι ζουν σε κοντέινερς περιμένοντας από το 1998 τη μετεγκατάστασή τους στη θέση "Πατώματα". Ζουν με τις πενιχρές τους συντάξεις και απλά περιμένουν ελπίζοντας. Τελικά αυτό που τους ήρθε ήταν το χαράτσι της ΔΕΗ, ανέφερε στο enet.gr ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γρεβενών Ανδρέας Τόσκας.

Οι πρώτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ, σύμφωνα με τον ίδιο, πήγαν στον οικισμό Καλαμιτσίου και οι επόμενοι παραλήπτες θα είναι οι λιγοστοί κάτοικοι των οικισμών Καλοχίου και Μεσολλάκου. Πρόκειται για οικισμούς "φαντάσματα", φτιαγμένους από κοντέινερ σε σαθρό έδαφος κοντά στο ρήγμα.

Oι Dolce & Gabbana κατηγορούνται για φοροδιαφυγή


Οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας, Domenico Dolce και Stefano Gabbana, αντιμετωπίζουν ξανά κατηγορίες φοροδιαφυγής,

Το ανώτατο δικαστήριο στο Μιλάνο, ανέτρεψε μια δικαστική απόφαση, η οποία απέρριπτε τις κατηγορίες εναντίον τους για φοροδιαφυγή ύψους 416 εκατομμυρίων ευρώ.

Η απόφαση της ανάκλησης πάρθηκε μετά από έφεση της εισαγγελέως Laura Pedio και έτσι θα ακολουθήσει νέα ακροαματική διαδικασία παρουσία καινούργιου δικαστή.

Άντζελα Δημητρίου: "Έχω κάνει 10 εκτρώσεις. Έπιασα σύντροφό μου με άλλον άνδρα στο κρεβάτι"

Για τις 10 εκτρώσεις που έχει κάνει αλλά και για το ότι έπιασε σύντροφό της με άλλον άνδρα στο κρεβάτι 3 μήνες πριν το γάμο μίλησε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό.


"Ο πρώην άντρας μου. Αν μου έλεγε θα πάω ξανά στην πρώην μου, θα του απαντούσα Στο καλό και με την νίκη. Το να το κάνεις κρυφά, όμως, το θεωρώ άνανδρο. Ήταν αχάριστος. Με εκμεταλλεύτηκε... Εγώ δεν έχω απιστήσει ποτέ. Αν το είχα κάνει, επειδή είμαι ειλικρινής άνθρωπος, θα σου το έλεγα", απάντησε στην ερώτηση περί απιστίας.

Έχει τα μεγαλύτερα χείλη… σε όλον τον κόσμο

Ήθελε να μοιάσει στην Jessica Rabbit


Έκανε 100 ενέσεις σιλικόνης γιατί ήθελε απεγνωσμένα να μοιάσει στην κοκκινομάλλα σεξοβόμβα… καρτούν (!) Jessica Rabbit.

Η 22χρονη Kristina Rei από ένα όμορφο κορίτσι κατέληξε να έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο και πλέον δύσκολα θα τη χαρακτήριζε κανείς έτσι!

Ασφαλείς οι στατίνες και μετά από πολυετή χρήση

Τα κυριότερα φάρμακα κατά της υψηλής χοληστερόλης, οι στατίνες, συνεχίζουν να έχουν αποτελέσματα, ενώ παραμένουν ασφαλή, χωρίς να αυξάνουν τον κίνδυνο για άλλες παθήσεις όπως ο καρκίνος ακόμα και αν ο ασθενής τα παίρνει για πολλά χρόνια, σύμφωνα με νέα μεγάλη βρετανική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές μελέτησαν επί 11 χρόνια περίπου 20.500 ασθενείς και δεν βρήκαν ενδείξεις ότι οι στατίνες αυξάνουν διαχρονικά τον κίνδυνο θανάτου από μη καρδιαγγειακά αίτια, ούτε καθιστούν τους ανθρώπους πιο ευάλωτους στον καρκίνο.

Η νέα μελέτη καθησυχάζει τους ουκ ολίγους ανθρώπους με υψηλή χοληστερόλη, στους οποίους οι γιατροί έχουν συνταγογραφήσει στατίνες επ’ αόριστον. Τα συγκεκριμένα φάρμακα έχουν ορισμένες φορές παρενέργειες, όπως η πρόκληση ναυτίας, μυικών πόνων ή βλαβών στο ήπαρ και τα νεφρά, αν και η νέα έρευνα δείχνει ότι τα όποια προβλήματα δεν είναι θανατηφόρα.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Υπερψηφίσθηκε ο προϋπολογισμός του 2012

Υπερψηφίστηκε σήμερα από το ΠαΣοΚ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, το σχέδιο προϋπολογισμού του 2012.


Χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν ο μικρός αριθμός βουλευτών που συμμετείχαν.

Ο υφυπουργός Οικονομικών και σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Γ. Μουρμούρας, δήλωσε πως «δεν είναι ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος για την πορεία του προϋπολογισμού» και κάλεσε τους βουλευτές να τον υπερψηφίσουν, καθώς είναι «απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή της νέας δανειακής σύμβασης».

«Αν η Ελλάδα θυμηθεί τις αποζημιώσεις, θα μας πάρουν και τα σώβρακα»

Albrecht Ritschl: Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός του 20ου αιώνα

«Έξω από τα δόντια» μίλησε ο καθηγητής Ιστορίας της Οικονομίας, Albrecht Ritschl, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό «Spiegel» αναφορικά με την κρίση χρέους της Ελλάδας, την οικονομική βοήθεια από τις ευρωπαϊκές χώρες καθώς και τις πολεμικές αποζημιώσεις που ουδέποτε καταβλήθηκαν στην Ελλάδα.

Όπως τονίζει ο Albrecht Ritschl, η Γερμανία είναι «ο μεγαλύτερος αμαρτωλός του 20ου αιώνα» καθώς έχει χρεοκοπήσει τουλάχιστον τρεις φορές, ενώ την οικονομική της ευμάρεια τη χρωστάει στις ΗΠΑ που παραιτήθηκαν του δικαιώματος για τεράστιες χρηματικές αποζημιώσεις μετά τους 2 παγκόσμιους πολέμους.

Αναφορικά με το θέμα της Ελλάδας, ο καθηγητής θεωρεί λογικό η Γερμανία να πληρώσει τα περισσότερα από τα χρήματα που οι πιστωτές έχουν δανείσει στην χώρα μας, καθώς το οικονομικό θαύμα της Γερμανίας, όπως λέει, βασίζεται στη μη πληρωμή των αποζημιώσεων.

Το νερό βρύσης πιθανό αίτιο ομοφυλοφιλίας

Στο Περού δήμαρχος δήλωσε, ότι το νερό βρύσης της περιοχής του ευθύνεται για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ομοφυλόφιλων ανδρών


Μία απίστευτη αιτιολόγηση για την αύξηση των ομοφυλόφιλων του Περού έδωσε ο δήμαρχος της περιοχής. Ο Jose Benitez κατηγόρησε το πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία νερό της περιοχής του για την αυξημένο αριθμό ομοφυλόφιλων στο Huarmey του Περού.

Την αξιοπερίεργη δήλωση έκανε κατά την εκπόνηση τοπικού σχεδίου για την άντληση νερού, όπου παρατηρήθηκαν υψηλά επίπεδα στρόντιου στο νερό βρύσης.

Με 48ωρη απεργία απαντά η ΓΕΝΟΠ στις 15 προσαγωγές συνδικαλιστών

Σε 48ωρη απεργία στα μηχανογραφικά κέντρα της ΔΕΗ, σήμερα και αύριο, και 4ωρες στάσεις εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στην Αττική, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, καλεί η ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επέμβαση των ΜΑΤ στα γραφεία της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ, στο Χολαργό.


Η ΓΕΝΟΠ είχε καταλάβει από την Κυριακή τα γραφεία της ΔΕΗ, από όπου εκδίδονται οι εντολές διακοπής ρεύματος, προκειμένου να εμποδίσει τις διακοπές σε καταναλωτές που δεν πληρώνουν το τέλος ακινήτων.

Από την επέμβαση της αστυνομίας, προσήχθησαν 15 άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος καθώς και συνδικαλιστές και εργαζόμενοι. Ολοι έχουν οδηγηθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας βορειοανατολικής Αττικής, στο Μαρούσι.

Ρόδος: Πετούν νεκρούς αγνώστων στοιχείων σε λάκκους σαν ζώα



Απίστευτες καταγγελίες κατοίκων του νησιού, για τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στο νεκροταφείο...

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν, ότι έχουν δει με τα μάτια τους, αυτοκίνητα να φέρνουν στο νεκροταφείο πτώματα τυλιγμένα σε σεντόνια και να τα πετάνε μέσα σε λάκκους που έχουν ανοίξει, χωρίς φέρετρο, χωρίς να υπάρχει στον χώρο ιερέας! Στη συνέχεια έπιαναν δουλειά οι φύλακες του νεκροταφείου, που σκέπαζαν τους λάκκους με χώμα!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ύποπτος ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ

Από διώκτης έγινε ύποπτος και διωκόμενος. Ο γενικός γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών και πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ι. Καπελέρης είναι ύποπτος για ενδεχόμενη διάπραξη αδικήματος

Ως ύποπτος για ενδεχόμενη διάπραξη αδικήματος, καλείται να καταθέσει ενώπιον του αναπληρωτή Οικονομικού Εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη, ο γενικός γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών Ι. Καπελέρης.

Όπως μαθαίνουμε η κλήση προς τον κ. Καπελέρη είναι για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπάρχει καταγγελία για μη είσπραξη προστίμων που επιβλήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών σε περιπτώσεις λαθρεμπορίας καυσίμων.

Το ζεύγος Στρος Καν στράφηκε στη Δικαιοσύνη


Ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του Αν Σενκλέρ ανακοίνωσαν ότι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη κατά του Ανρί Γκενό, ειδικού συμβούλου του προέδρου Νικολά Σαρκοζί, καθώς και εναντίον μέσων ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν υπόθεση μαστροπείας, στην οποία έχει αναφερθεί το όνομα του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ.

«Πολλές κλητεύσεις επιδόθηκαν ήδη ή θα επιδοθούν, στο "Εξπρές" τη "Φιγκαρό", το "Νουβέλ Ομπσερβατέρ", το "Παρί Ματς" και το "VSD"», ανακοίνωσαν οι δικηγόροι του ζεύγους.

Κατά του Ανρί Γκενό θα κατατεθεί μήνυση για δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό δίκτυο.