Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Reuters: προς φορολόγηση ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία

Μετά την ενεργοποίηση της συμφωνίας Γερμανίας - Ελβετίας ανοίγει ο δρόμος


Θετική για τα ελληνικά συμφέροντα εξέλιξη σημειώθηκε στο σκέλος των ξένων καταθέσεων που βρίσκονται στην Ελβετία. Σύμφωνα με το Reuters η Κάτω Βουλή της Ελβετίας ενέκρινε τη διακρατική συμφωνία με τη Γερμανία για την αναδρομική φορολόγηση των γερμανικών καταθέσεων στη χώρα, με φόρο που θα ανέρχεται ακόμη και στο 41%.

Η Βίκυ έκλεινε τους λογαριασμούς στην Ελβετία όταν στένεψε ο κλοιός…


Τρεις μόλις μήνες πριν κληθεί από τη Δικαιοσύνη να απολογηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος η Βίκυ Σταμάτη άρχισε να κλείνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε στην Ελβετία - και συγκεκριμένα στην τράπεζα UBS. Αυτό προκύπτει από τρεις επιστολές προς τη συγκεκριμένη τράπεζα υπογεγραμμένες από τη σύζυγό του Ακη Τσοχατζόπουλου, οι οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν στο σπίτι του ζευγαριού, αλλά και στο γραφείο του πρώην υπουργού οι εισαγγελικές αρχές.

Κίνδυνος από το «νέο AIDS της Αμερικής»



Μία ελάχιστα γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά απειλητική για τη ζωή ασθένεια η οποία προκαλείται από μολυσμένα έντομα, είναι το «νέο AIDS της αμερικανικής ηπείρου», ανακοίνωσαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ.

Σκότωσε πέντε ανθρώπους και μετά αυτοκτόνησε


Ενας άντρας περίπου σαράντα ετών, το όνομα του οποίου σύμφωνα με τους Seattle Times ήταν Ίαν Σταβίτσκι, σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε άλλον έναν στο Σιάτλ, πριν αυτοκτονήσει λίγες ώρες αργότερα μπροστά στους αστυνομικούς. 

Στοιχεία σοκ: Πάνω από 40.000 τα θύματα σωματεμπορίας στην Ελλάδα

Χωρίς τιμωρία παραμένουν οι διακινητές γυναικών που προορίζουν για πορνεία. Διαβάστε τη νέα έκθεση της οργάνωσης Α21 Campaign για τη σωματεμπορία στη χώρα μας


Περίπου 40.000 γυναίκες και παιδιά ηλικίας 12 - 25 ετών θύματα εμπορίας με σκοπό την πορνεία υπάρχουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της διεθνούς οργάνωσης Α21 Campaign.

Παγωμένο γιαούρτι για υγιεινή διατροφή!



Σαν… μανιτάρια ξεφυτρώνουν σε κάθε γειτονιά της Αθήνας και σε άλλες ελληνικές πόλεις τα καταστήματα που πουλούν παγωμένο γιαούρτι, που αποτελεί τη νέα τάση στην υγιεινή διατροφή.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τι εξόργισε τον Θ.Πάγκαλο και εξερράγη μέσω twitter - Φτού σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι! Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι!"


Ποιοί είναι οι "χυδαίοι, μαλλιαροί, ιδρωμένοι, με σπυράκια, εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκοι και λαιμοί". 

Η Παγκαλιάδα δεν έχει τελειωμό. Σήμερα εξελίχθηκε μέσω Twitter και μέσω ενός άρθρου στα ΝΕΑ.

Η Βίκυ και η μυστική διαμονή της στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό τα δημοσιεύματα για το ζεύγος Τσοχατζόπουλου και τον υπερπολυτελή βίο τους. Διαβάστε αναλυτικά για το μουσειακό αρχοντικό που φιλοξενούσε τη Βίκυ και πόσα πλήρωνε ο Άκης για τη διαμονή της


Αν και σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα "Τα Νέα", το μυστικό ήταν κοινό στους κόλπους των πολιτικών και δημοσιογραφικών κύκλων, ωστόσο στο αρχείο του φαίνεται ότι ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος προχώρησε από μόνος του στην αποκάλυψη ότι η Βίκυ Σταμάτη ζούσε έως το 2004 στον 6ο όροφο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, πληρώνοντας 1.825,60 ευρώ κάθε μήνα.

Την Πέμπτη οι Ιρλανδοί επιλέγουν ναι ή όχι στη λιτότητα


Την  Πέμπτη οι Ιρλανδοί ψηφοφόροι, θα προσέρχονται στις κάλπες προκειμένου να εγκρίνουν ή να απορρίψουν το νέο δημοσιονομικό Σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Μοίραζαν πίτσες και σουβλάκια με ναρκωτικά!

Το κόλπο της συμμορίας και οι κωδικοί στις παραγγελίες

Παράλληλα με τα σουβλάκια και τις πίτσες έκαναν… παράδοση κατ’ οίκων και ναρκωτικών.

Ο λόγος για δύο Έλληνες και δύο Αλβανούς, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, που είχαν σκαρφιστεί ένα ευφάνταστο κόλπο για να διακινούν ποσότητες ναρκωτικών.

Ο Κοντομηνάς διεκδικεί 100.000 ευρώ από τον Παπαγιάννη


Αγωγή κατέθεσε σε βάρος του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη ο ιδιοκτήτης του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς.

Προκλήσεις Χρυσαυγιτών στην Αθήνα

Μέλη της οργάνωσης έβρισαν χυδαία απεργούς δημοσιογράφους έξω από το υπουργείο Εργασίας


Το ακραίο φασιστικό της πρόσωπο αποκάλυψε για άλλη μία φορά η «Χρυσή Αυγή», προκαλώντας με μηχανοκίνητες πορείες στο κέντρο της Αθήνας. Στο στόχαστρο των μελών της οργάνωσης δεν βρέθηκαν αυτήν τη φορά μόνο μετανάστες και φοιτητές, αλλά και απεργοί δημοσιογράφοι.

Κρεμάστηκε σε πάρκο στη Νίκαια - Έγραψε ένα σημείωμα και έδωσε τέλος στη ζωή του


Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε τόσα άλλα. “Δυο βήματα” από το σπίτι του στο πάρκο του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του ο άτυχος άνδρας.

Ροζ φωτογραφία με υποψήφια βουλευτή στην Λάρισα


Σε μια ροζ φωτογραφία που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό τηλέφωνο στην Λάρισα αναφέρεται σε σημερινό ρεπορτάζ η εφημερίδα «ΚΟΣΜΟΣ».

Μηνύσεις κατά Facebook και Twitter ετοιμάζει το ΚΚΕ


Στη Δικαιοσύνη ετοιμάζεται να προσφύγει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας εναντίον των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

H Λαγκάρντ, που βρίζει τους Έλληνες, δεν πληρώνει φόρο

Διαβάστε γιατί η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ αμείβεται πλουσιοπάροχα και κατηγορεί τους Έλληνες για φοροδιαφυγή, δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο

 
Ποιος είναι ο φόρος που πληρώνει η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρν; Η απάντηση είναι, ούτε ένα ευρώ  για το ποσό των 380.989 ευρώ που λαμβάνει ετησίως.

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία

Πρώτες εικόνες από τις καταστροφές που προκάλεσε ο σεισμός

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία

Έξι είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί, όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο AGI, από τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν στη βόρεια Ιταλία.

Le Monde: «Είμαστε όλοι Έλληνες, Εβραίοι»

Την αφύπνιση των λαών της Ευρώπης μπροστά στην άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων επιδιώκουν ευρωπαίοι διανοούμενοι και πολιτικοί, με ανοικτή επιστολή που δημοσιεύει η εφημερίδα Le Monde. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής δίνει το έναυσμα και με το γεγονός της δικής της επίδοσης στις εκλογές της 6ης Μαϊου ξεκινάει το κείμενο με τίτλο: «Η ενωμένη Ευρώπη είναι ένα όνειρο, η λιτότητα και η απόρριψη της μετανάστευσης ένας εφιάλτης» για να καλέσει τους Ευρωπαίους σε επαγρύπνηση με σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες, Εβραίοι».

Αυτό είναι ο άνδρας-«κανίβαλος»



Ο εικονιζόμενος άνδρας είναι ο 31χρονος Rudy Eugene. Έπεσε χθες νεκρός από σφαίρες αστυνομικών στο Μαϊάμι, αφότου… έφαγε (!) το πρόσωπο ενός άλλου άνδρα ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια μιας μορφής LSD.

Τρόλεϊ: Στάση εργασίας την Τετάρτη στην Αθήνα

 

Χωρίς τρόλεϊ για πέντε ώρες θα μείνει η Αθήνα την Τετάρτη, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 έως τις 17:00, προκειμένου οι εργαζόμενοι να λάβουν μέρος στη γενική συνέλευση του κλάδου.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Της έκρυψε το μονόπετρο στην άμμο και αυτή δεν το βρήκε ποτέ


Η προσπάθεια ενός επίδοξου συζύγου να κάνει μία πρωτότυπη πρόταση γάμου, κατέληξε να προκαλεί μειδιάματα σε όλο το διαδίκτυο.

Πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί στον αέρα σε άγριο καβγά Ντινόπουλου - Κανέλλη!

Ακούστηκαν φράσεις όπως: "χαφιέδες", "ξετσίπωτος", "τηλεκομμουνίστρια", "απόγονος μαυραγορίτη"!


Μεγάλη ένταση με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη! Ο διάλογος μεταξύ του Αργύρη Ντινόπουλου και της Λιάνας Κανέλλη δεν άργησε να μετατραπεί σε άγριο καβγά με εκφράσεις που δεν ακούμε κάθε μέρα στην τηλεόραση.

Έδειραν υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα Ιωάννινα


Στο Γενικό νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα νοσηλεύεται ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιάσων Μπίμπος.

Ο κ. Μπίμπος δέχθηκε χθες άγρια επίθεση από αγνώστους. Οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και τον ξυλοκόπήσαν άγρια.

Ο υποψήφιος βουλευτής νοσηλεύεται, ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

ΟΑΕΔ: Θέσεις εργασίας για 50.000 ανέργους

Διαβάστε για τα τέσσερα επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις θα τοποθετηθούν 50.000 άνεργοι μέσω τεσσάρων επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για το ειδικό διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση ασφαλιστικών εισφορών, το πρόγραμμα προώθησης στην αγορά εργασίας 5.000 πτυχιούχων, το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και το πρόγραμμα δικαιούχων επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας.

Πωλείται βασιλικό ανάκτορο χωρίς… μπάνιο!

Χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και διαθέτει 48 δωμάτια


Ένα από τα μεγαλύτερα βασιλικά ανάκτορα της Βρετανίας προσφέρεται προς πώληση για το… πριγκιπικό ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο μύθος: «Η εξωσωματική απέτυχε. Η γυναίκα έμεινε έγκυος από μόνη της».


Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας και ζητούν την συνδρομή ενός Γυναικολόγου εξειδικευμένου σε θέματα γονιμότητας προκειμένου να αυξήσουν τα μέλη της οικογένειάς τους. 

Αντί για μισθό... θα παίρνουν φαγητό!



Αντί για μισθό, οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων να παίρνουν δωρεάν φαγητό, υποστηρίζει ο νομικός σύμβουλος της ΥΠΕ, Στρατής Σημαντήρη.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Απεργία στα ΜΜΕ σήμερα Δευτέρα 28 Μαΐου


Eικοσιτετράωρη απεργία από τις 6 π.μ. της Δευτέρας, 28 Μαΐου, έως τις 6 π.μ. της Τρίτης, 29 Μαΐου, έχει κηρύξει η Ένωση και η Διασωματειακή Επιτροπή των Ενώσεων του Τύπου και των ΜΜΕ, διεκδικώντας την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας. 

Star.gr

Στη Ρωσία δολοφονήθηκαν όσοι έψαχναν το σκάνδαλο!

Συγκλονιστικές πτυχές της υπόθεσης των TOR-M1


Συγκλονιστικές πτυχές, που θυμίζουν μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ και μέχρι σήμερα παρέμειναν στο παρασκήνιο της υπόθεσης, περιλαμβάνει η υπόθεση των αμαρτωλών εμβασμάτων για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.

Δανία:Η πιο ευτυχισμένη χώρα της Γης

Διαβάστε για την έρευνα που πραγματοποιήθηκε και διαμόρφωσε το ''δείκτη ευτυχίας'', σύμφωνα με τον οποίο οι Δανία καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Πολύ χαμηλά η Ελλάδα.


Η πρωτιά των Δανών στην ευτυχία επιβεβαιώθηκε επισήμως από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Κολούμπια, Τζον Χέλιγουελ, Ρίτσαρντ Λαγιάρντ και Τζέφρι Σακς στην Έκθεση για την Παγκόσμια Ευτυχία 2005-2011, η οποία εκπονήθηκε υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Κανιβαλισμός on camera - Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα - Εικόνες που σοκάρουν


Δυο άνδρες γυμνοί κάτω από μια γέφυρα. Ο ένας είναι αναίσθητος, ο δεύτερος, σε κατάσταση αμόκ, τον τρώει ζωντανό! Χρειάστηκε να τον πυροβολήσουν έξι φορές για να σταματήσει.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Γκάλοπ Alco. Ο Σαμαράς την πρωτιά, ο Τσίπρας τη δυναμική


 
Στη σκιά της οικονομικής κρίσης που επιδεινώνεται ραγδαία, η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν με ίσες πιθανότητες την πρώτη θέση στη νέα εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου. Τρεις εβδομάδες πριν από τις κάλπες, δημοσκόπηση της Alco που παρουσιάζει  σήμερα το «ΘΕΜΑ» δείχνει καθαρά πως τα δύο κόμματα «εξουσίας» συσπειρώνουν γύρω τους ψηφοφόρους σε βάρος όλων των άλλων κομμάτων.

Ο Γ. Παπανδρέου «φυγάς» στην Κρήτη

Τα επικριτικά σχόλια των επιβατών στο αεροπλάνο, η περιφρόνηση και η «φυγάδευσή» του σε πολυτελές ξενοδοχείο της συζύγου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ 


Ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη περνάει ο πρώην πρωθυπουργός και μάλιστα στο ξενοδοχείο της γυναίκας του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη.

Οι ομογενείς θα σώσουν την Ελλάδα;

Τι προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του ΟΔΔΗΧ

Οι ομογενείς θα σώσουν την Ελλάδα;

Σε σανίδα σωτηρίας από τους έλληνες ομογενείς ελπίζει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), σε περίπτωση που κλείσει η «κάνουλα» της τρόικας.

To δραματικό non-paper του Παπαδήμου

Η απόρρητη έκθεση για το κράτος και τις τράπεζες

To δραματικό non-paper του Παπαδήμου
Στο σημείο χωρίς επιστροφή που το Ελληνικό Δημόσιο δεν θα έχει πόρους να καταβάλει μισθούς και συντάξεις και οι τράπεζες θα έχουν εξαντλήσει τα όρια δανεισμού τους από το ευρωσύστημα πλησιάζει επικίνδυνα η Ελλάδα όσο στο εσωτερικό εντείνεται η οικονομική και πολιτική αβεβαιότητα και διεθνώς αμφισβητείται η ικανότητα της χώρας να παραμείνει στο ευρώ.

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκαλεί φθορά σε αυτοκίνητο


Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια πορείας της Χρυσής Αυγής. Ξέσπασμα οργής από υποψήφιο του κόμματος ο οποίος φώναζε σε αστυνομικούς και χτύπησε με το χέρι του παρκαρισμένο ΙΧ

Eurovision 2012: Ποια είναι η Loreen που κέρδισε φέτος τον διαγωνισμό



Χθες το βράδυ, όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο ταλέντο τη Loreen που επιστρέφει στην πατρίδα της, τη Σουηδία με το πρώτο βραβείο καθώς κέρδισε με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη χώρα, τη Ρωσία και τις γλυκές ηλικιωμένες Μπαμπούσκες τον 57ο διαγωνισμό της Eurovision.

"Πήρε πίσω" όσα είπε για την Ελλάδα η Λαγκάρντ!


Μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στην Ελλάδα η Κριστίν Λαγκάρντ και τις αντιδράδεις που προκάλεσε, έσπευσε να ανασκευάσει τα όσα είπε με μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook....

Eurovision 2012: Κέρδισε το φαβορί της Σουηδίας – 17η και 16η θέση για Ελλάδα και Κύπρο!

Λίγο πολύ αναμενόμενος ήταν ο νικητής της φετινής Eurovision στο Μπακού. Η Loreen από τη Σουηδία μάγεψε το κοινό και κέρδισε με 372 πόντους.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η δραχμή θα κλείσει τα βρετανικά σύνορα για τους Έλληνες


 Σχέδια ελέγχου του μεταναστευτικού κύματος προς τη Βρετανία επεξεργάζονται οι αρμόδιοι υπό τον φόβο κατάρρευσης της Ευρωζώνης

 Με τα σενάρια για κατάρρευση της Ευρωζώνης να δίνουν και να παίρνουν, το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας καταρτίζει σχέδια για τον περιορισμό του αριθμού των Ελλήνων και άλλων Ευρωπαίων που θα επιδιώξουν να μεταναστεύσουν στη χώρα.

Facebook: Αυτός ο χρήστης θα πάει διακοπές στην Ελλάδα. Η καμπάνια που σαρώνει!



Μια νέα καμπάνια στο Facebook γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες ώρες. 

Πολλοί χρήστες, Έλληνες και μή, δημοσιεύουν στο Timeline τους και αντικαθιστούν την εικόνα που έχουν στο προφίλ τους με ένα ελληνικό τοπίο που φιλοξενεί το παρακάτω μήνυμα:

ΦΙΛΑΝΔΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΚΤΩ!


  
Το περιστατικό εκτυλίχτηκε στη πόλη Χιβινκάα της κεντρικής Φινλανδίας. Ο ένοπλος, ο οποίος φέρεται ότι είναι 18 ετών, άνοιξε πυρ από στέγη σπιτιού σκοτώνοντας μια 18χρονη και τραυματίζοντας οχτώ ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο.

Απόψε ο μεγάλος τελικός Eurovision: Τα φαβορί και οι εκπλήξεις


Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη βραδιά του αγαπημένου τηλεοπτικού προγράμματος της Ευρώπης  που συμμετέχουν οι 20 χώρες που προκρίθηκαν από τους ημιτελικούς και οι 6 που συμμετέχουν απευθείας σε αυτόν( Big 5 και η διοργανώτρια  χώρα). 

H Rihanna γυμνή, διαφημίζει το νέο της άρωμα


Η πασίγνωστη τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε σέξι, προκλητικές εμφανίσεις...

Έτσι, η επιλογή της να ποζάρει γυμνή προκειμένου να διαφημίσει το νέο της άρωμα με όνομα ''Nude'' (γυμνό), μάλλον δεν μας εκπλήσσει...
mediagate

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης


Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«Αύξηση στις ληστείες καθώς οι Έλληνες κρύβουν τα λεφτά τους σε στρώματα»!

«Αύξηση στις ληστείες καθώς οι Έλληνες κρύβουν τα λεφτά τους σε στρώματα»!

Σε σημερινό της δημοσίευμα η βρετανική Daily Mail αναφέρεται, με το γνωστό της ύφος, στην χώρα μας, όπου οι ληστείες αυξάνονται καθημερινά...

Συνέλαβαν Γερμανίδα επειδή υποστήριζε την Ελλάδα


Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 16.05 ώρα Γερμανίας, μετά το τέλος της διαδήλωσης...«We are all Greeks» στην οποία έλαβαν μέρος Γερμανοί πολίτες που επιθυμούσαν να δηλώσουν ην υποστήριξή τους προς τον ελληνικό λαό.


Spiegel: Οι Γερμανοί ζηλεύουν την ευτυχία των Ελλήνων

Χαλαρώνοντας με το λάπτοπ στην παραλία


Διαβάστε πώς επηρεάζεται η στάση των Γερμανών απέναντί μας, λόγω της διαφοράς ψυχολογίας. Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Spiegel

Ποιον συνεργάτη του Γ. Παπανδρέου «καρφώνει» ο Ά. Τσοχατζόπουλος

Ως «εντολέα» προς τις ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές εμφανίζει τον μέχρι πρότινος υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Πεταλωτή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος.


21 νομπελίστες στηρίζουν την Ελλάδα




Με κοινή επιστολή 21 νομπελίστες στηρίζουν την Ελλάδα, καταγράφοντας την οικονομική κατάσταση και υποδεικνύοντας ευρωπαϊκά κεφαλαία τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την έξοδο από την κρίση.