Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

"Time's up":Οι γυναίκες του Χόλιγουντ ξεκινούν πρωτοβουλίες κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης.


Περισσότερες από 300 γυναίκες αστέρες του Χόλιγουντ ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία κατά της σεξουαλικής βίας στο χώρο της εργασίας. Σε μια ανοιχτή επιστολή στους New York Times, ζητούν να τερματιστεί η ατιμωρησία για τους δράστες - όχι μόνο στο Χόλιγουντ αλλά και σε άλλους τομείς.

Το"Time's up" συλλέγει επίσης δωρεές για ένα ταμείο νομικής βοήθειας τόσο για τις γυναίκες που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά ,όσο και για τους άνδρες.


Σύμφωνα με την Telegraph, η ομάδα Time's up τάσσεται επίσης υπέρ της ανόδου περισσότερων γυναικών σε θέσεις εξουσίας, καθώς και της εξίσωσης μισθών και επαγγελματικών ευκαιριών ανδρών και γυναικών και καλεί τα μέσα ενημέρωσης να αναδείξουν τις καταχρήσεις που υπάρχουν «σε λιγότερο λαμπερούς και προβεβλημένους εργασιακούς τομείς από το σινεμά». 

H ομάδα της Time's up  περιλαμβάνει τις εξής  ηθοποιούς : την  Cate Blanchett, την Ashley Judd , την Meryl Streep, την πρόεδρο της Universal Pictures Donna Langley, την φεμινίστρια συγγραφέας Gloria Steinem, την δικηγόρο και πρώην επικεφαλής του γραφείου της Μισέλ Ομπάμα Tina Tchen και την συμπροεδρεύουσα της Nike Foundation, Maria Eitel.

TΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου