Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Tο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποχαιρετά με ένα βίντεο τον Γιώργο Μπαλταδώρο Tweet Ελλάδα, επικαιρότητα


Η χήρα του ήρωα σμηναγού Μπαλταδώρου ψάλλει πάνω από το φέρετρο τον Εθνικό Ύμνο Ο άνθρωπος και ήρωας που πέθανε για την πατρίδα έπρεπε 1.100 ευρώ το μήνα Tολμηρό γκράφιτι με μπλε πέος έχει σοκάρει γειτονιά της Στοκχόλμης 288 Με ένα βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα είπε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας «αντίο» στον αδικοχαμένο Γιώργο Μπαλταδώρο. .

 Ο Γιώργος Μπαλταδώρος, ο πιλότος του Mirage 2000-5 που συνετρίβη 9 μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, κηδεύτηκε και τάφηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, μέσα σε κλίμα οδύνης. Αργά το βράδυ του Σαββάτου (14.04.2018) δημοσιεύτηκε ένα συγκλονιστικό βίντεο στον λογαριασμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο twitter. Στο βίντεο διάρκειας 17 δευτερολέπτων κυματίζει η ελληνική σημαία ενώ αναγράφονται τα εξής: «Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες… τώρα θα λέμε: «Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!» Γεώργιος Μπαλταδώρος ΑΘΑΝΑΤΟΣ».

 Δείτε το βίντεο:


@HellenicMOD @Hellenic_MOD Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος (Ι) - ΑΘΑΝΑΤΟΣ! 10:25 μ.μ. - 14 Απρ 2018 70 49 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 fanpagestore.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου