Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Ανθρωποκυνηγητό για τον πιστολέρο που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τρεις νέους στο Γκάζι


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. από χθες για τη σύλληψη του δράστη των πυροβολισμών στο Γκάζι. 
Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο, πρόκειται για τον 37χρονο Nardi Izmet Idrizi,σεσημασμένος κι αυτός όπως κι ο συνεργός του που συνελήφθη.

Να σημειωθεί ότι πυροβολισμοί είχαν πέσει στις 7:00 το πρωί  έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, στην οδό Ιάκχου με τρεις άνδρες να τραυματίζονται. Μάλιστα ο ένας έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, καθώς σφαίρα τον χτύπησε στο μάγουλο.Επεσαν συνολικά τέσσερις κάλυκες.

Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα φίλο τους. Τα δύο αδέρφια είναι ηλικίας 28 και 33 ετών, ενώ ο φίλος τους, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος είναι 28 ετών.Είχαν έρθει στην Αθήνα, για ένα Μπατσελορ πάρτυ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε απελαθεί από τη χώρα μας δύο φορές κατά το παρελθόν. Μάλιστα, φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών, ενώ είναι και ο βασικός εμπλεκόμενος σε ληστεία στον Αυλώνα της Αλβανίας. Ο διαβόητος κακοποιός είναι ηλικίας 35-37 ετών.

«Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

 Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι δράστες φέρονται να βρίσκονταν από νωρίς στο σημείο και να έκαναν αρκετούς γύρους έξω από συγκεκριμένα κλαμπ της περιοχής.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι το ενδεχόμενο οι δράστες να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία δεδομένου ότι έχουν περάσει πολλές ώρες από την επίθεση.

ΕΛΕΝΑ ΤΖΑΚΟΥ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου