Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ένα αυθόρμητο φιλί ερωτευμένου ζευγαριού?

Mία φωτογραφία από ένα ζευγάρι που φιλιέται στους δρόμους του Βανκούβερ, έχει προκαλέσει ποικίλα σχολια.


Ενώ επικρατούσε χάος στους δρόμους, μετά την ήττα των Vancouver Canucks με 4-0 από τους Boston Bruins για το Stanley Cup στο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου, ένα ζευγάρι κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα ζευγάρι να έχει ξαπλώσει στη μέση του δρόμου, ανταλλάσοντας καυτά φιλιά.

Την φωτογραφία τράβηξε ο φωτογράφος Rich Lam, ο οποίος κάλυπτε τα επεισόδια στους δρόμους του Βανκούβερ. Είδε δύο ανθρώπους να βρίσκονται πεσμένοι στο δρόμο, πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ενώ στην περιοχή επικρατούσε ένα πλήρες χάος, ξύλο, δακρυγόνα και αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη, είδε δύο ανθρώπους πεσμένους στο δρόμο.

Η φωτογραφία έκανε μέσω του διαδικτύου το γύρο του κόσμου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Κάποιοι επιβράβευσαν την κίνηση, ενώ σε άλλους προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.
Οι ταραχές και οι λεηλασίες, δεν εμπόδισαν το ζευγάρι να ζει τον έρωτά του! Μία αυθόρμητη κίνηση ή ένα σκηνοθετημένο φιλί?

Ένας μπλόγκερ δημοσίευσε μία φωτογραφία, η οποία έδειχνε το ζευγάρι αλλά και τρεις άνδρες, οι οποίοι έδιναν οδηγίες για το πώς θα ολοκληρωθεί η λήψη.


Ο φωτογράφος πάντως τονίζει ότι η φωτογραφία είναι αληθινή.

"Τράβηξα τη φωτογραφία χωρίς να ξέρω τι θα αποκαλυπτόταν. Mόλις γύρισα στο γραφείο και έδειξα το υλικό, ο αρχισυντάκτης μου, μου είπε ότι οι νεαροί που βρίσκονταν στο δρόμο δεν είχαν χτυπήσει, απλά φιλιούνταν" δήλωσε στο περιοδικό Esquire.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου