Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ήταν αληθινό το φιλί!

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο από τα επεισόδια στο Βανκούβερ δείχνει πως τραβήχτηκε η φωτογραφία των δύο νέων που φιλιούνται, ενώ επικρατεί το χάος.

Η φωτογραφία που τράβηξε ο Rich Lam που δείχνει ένα νεαρό ζευγάρι να φιλιέται κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει στους δρόμους του Βανκούβερ, μετά την ήττα των Vancouver Canucks με 4-0 από τους Boston Bruins για το Stanley Cup στο πρωτάθλημα χόκεϊ, είναι αληθινή.

Η φωτογραφία είχε κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Κάποιοι επιβράβευσαν την κίνηση, ενώ σε άλλους προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Ήταν μία αυθόρμητη κίνηση ή ένα σκηνοθετημένο φιλί?

Τελικά ήταν αληθινό! Στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει το ζευγάρι να σωριάζεται στο έδαφος, μετά από επίθεση με κλομπ των αστυνομικών.


Vancouver riot kissing couple video shows what... by Stefanelonikitelo

Ο Αυστραλός Scott Jones μετά τη συμπλοκή, προσπάθησε να ηρεμήσει την Καναδή φίλη του Alex Thomas. Απλά την αγκάλιασε και την φίλησε.

Ο φωτογράφος Rich Lam, ο οποίος κάλυπτε τα επεισόδια στους δρόμους του Βανκούβερ, είδε δύο ανθρώπους να βρίσκονται πεσμένοι στο δρόμο, πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις και τράβηξε την φωτογραφία.

Σε συνέντευξή τους στο CBS ο Scott δήλωσε "Δεν ξέρω γιατί μας επιτέθηκαν με αυτό τον τρόπο, αλλά ξαφνικά βρεθήκαμε και οι δύο στο έδαφος. Ήταν σε κατάσταση υστερίας και προσπαθούσα να την ηρεμήσω".

Η Alex ανέφερε ότι φοβήθηκε πάρα πολύ και πως δεν είχε ξαναζήσει κάτι τέτοιο.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου