Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τα μυστικά της Μαφίας της Νέας Υόρκης σε τηλεοπτικό ριάλιτι

Εξι σύζυγοι ή σύντροφοι τέως βαρώνων του οργανωμένου εγκλήματος θα «μοιραστούν» τις εμπειρίες τους με το κοινό


Eνα νέο ριάλιτι που θα αρχίσει να προβάλλεται από τον επόμενο μήνα στην αμερικανική τηλεόραση υπόσχεται να προσφέρει στους τηλεθεατές μία εκ των έσω ματιά στον


επικίνδυνο και συνάμα γοητευτικό κόσμο της μαφίας.

Ακολουθώντας τα βήματα του «Mob Wives» ( «Οι Γυναίκες της Μαφίας»), το οποίο ήδη προβάλλεται με επιτυχία από αντίπαλο τηλεοπτικό δίκτυο, στο «I Married a Mobster» («Παντρεύτηκα έναν μαφιόζο»), έξι σύντροφοι και σύζυγοι περιβόητων κακοποιών πρόκειται να μοιραστούν τα μυστικά της ζωής τους στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος της Νέας Υόρκης. «Νόμιζα ότι με προστάτευαν. Αλλά η ζωή αλλάζει και τώρα έμαθα να φροντίζω η ίδια τον εαυτό μου» δηλώνει η Λαβ Ματζέφσκι, πρώην σύντροφος δύο μαφιόζων από το Μαϊάμι.

Σε αντίθεση με την κυρία Ματζέφσκι, κάποιες άλλες δεν γνώριζαν πού είχαν «μπλέξει». Για παράδειγμα η Σέριλ Καρούζο, η οποία πίστευε ότι ο πολυτελής τρόπος ζωής της οικογένειάς της οφειλόταν αποκλειστικά στην νόμιμη επιχείρηση εκτυπώσεων του συζύγου της.

Μέχρι που μία ημέρα τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν ενώπιον του δικαστηρίου: «Άκουσα έναν δικαστή να λέει: "Ένοχος!". Ποτέ δεν πίστευα ότι θα άκουγα αυτές τις λέξεις» είπε η κυρία Καρούζο. Η Ντενίς Φραντσέζε, εξιστορεί πώς γνώρισε τον πεθερό της, Τζον «Σόνι» Φραντσέζε, ο οποίος θεωρείται ο υπ' αριθμόν δύο της περιβόητης εγκληματικής οικογένειας Κολόμπο και φυλακίστηκε στις αρχές του έτους για εκβιασμό σε ηλικία 93 ετών. «Μπήκα στην κουζίνα, κοίταξα και είπα: "Αυτός είναι λοιπόν ο μεγάλος Σόνι Φραντσέζε;" Ήταν τόσο αξιαγάπητος, ένας τεράστιος αρκούδος», θυμάται.

Η Λίντα Σκίρο, πρώην σύντροφος του εκτελεστή της Οικογένειας Κολόμπο, Γκρεγκ Σκάρπα, περιγράφει τον φίλο της ως «εξαιρετικά τρυφερό» για να παραδεχτεί αμέσως μετά ότι «αν τον πείραζες θα σε σκότωνε». Άλλες, όπως η Άντρεα Τζιοβίνο, πρώην φιλενάδα αρχιμαφιόζου της «φαμίλιας» Μπονάνο, στήριζαν με θέρμη την καριέρα των συντρόφων τους.

«Μπορεί στην κυριολεξία να έχει βάψει με αίμα τα χέρια της» αναφέρουν με ιδιόρρυθμο ενθουσιασμό οι παραγωγοί του ριάλιτι, οι οποίοι επέλεξαν για τη διαφήμιση του τηλεοπτικού τους προϊόντος το διόλου πρωτότυπο πλην αποτελεσματικό ρητό «Αυτό που δεν τις σκότωσε, τις έκανε πιο δυνατές».
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου