Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Υιοθεσία... με μαριχουάνα, αλκοόλ και σεξ

Σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ... με τον ανήλικο υιοθετημένο γιο της!

Ένα 14χρονο αγόρι υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στο Kingsville του Ontario των Η.Π.Α, για να ζήσει μία φυσιολογική ζωή.

Η θετή του μητέρα όμως, είχε για περισσότερο από δύο μήνες, κρυφή


ερωτική σχέση μαζί του και τον είχε εθίσει στο αλκοόλ και τη μαριχουάνα!

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση. Την καταγγελία έκανε ο ίδιος ο θετός πατέρας, ο οποίος τους έπιασε στα πράσα.

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, το ζευγάρι κάπνιζε μαριχουάνα και έπινε αλκοόλ μαζί του, ώστε να τον βοηθήσει να ενταχθεί στην οικογένεια τους!

"Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό αδίκημα", δήλωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου Renee Pomerance, και πρόσθεσε: "παραβίασε και καταχράστηκε κατάφωρα την εμπιστοσύνη που της είχαν οι αρχές".

Η πρόεδρος αναφέρθηκε και στον 14χρονο, του οποίου η αδελφή είχε αυτοκτονήσει και η βιολογική του μητέρα ήταν "προβληματική".

Στις 3 Δεκεμβρίου, οι τρεις είχαν καταναλώσει αλκοόλ και είχαν καπνίσει μαριχουάνα. Όταν ο σύζυγος έφυγε, ο μικρός προσπάθησε να φιλήσει τη θετή του μητέρα, άλλα εκείνη τον απώθησε. Όταν βράδιασε, μπήκε στο δωμάτιό της και έκανε σεξ μαζί της.

"Είναι αδιάφορο ποιος ξεκίνησε τη σεξουαλική σχέση. Ήταν ενήλικη, είχε υποχρέωση και καθήκον να τον αναθρέψει σαν μητέρα του", δήλωσε ο δικηγόρος Walter Costa.

Ο δικηγόρος της, προσπαθώντας να την δικαιολογήσει, είπε ότι η γυναίκα παντρεύτηκε στα 16 και στα 20 της είχε τέσσερα παιδιά. Όταν ο 14χρονος υιοθετήθηκε αυτή έπασχε από κατάθλιψη.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου