Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Βρήκαν τον ένα από τους δολοφόνους του άτυχου 44χρονου


Η αστυνομία έχει καταφέρει να εντοπίσει τον ένα από τους τρεις δράστες της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, ο οποίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση στις 10 Μαΐου για μια βιντεοκάμερα, ενώ θα πήγαινε τη σύζυγό του στο μαιευτήριο να γεννήσει.

Η αστυνομία ψάχνει στοιχεία σε στέκια αλλοδαπών για τους συνεργούς του. Ερευνούν ακόμα και σε κλεπταποδόχους για να προσδιορισθεί αν κάποιοι προσπάθησαν να πουλήσουν ίδιου τύπου βιντεοκάμερα, με αυτήν που είχε ο άτυχος 44χρονος.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, η υπόθεση ξετυλίχτηκε από την αστυνομία, μετά από βίντεο δύο καμερών που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Τα εν λόγω βίντεο έχουν δοθεί για επεξεργασία στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να παραχθεί η ευκρινέστερη δυνατή εικόνα των δραστών.
Στα ρούχα του θύματος αλλά και σε άλλα αντικείμενα έχουν βρεθεί αποτυπώματα των δραστών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εν λόγω δράστης, έχει ήδη αναζητηθεί στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ως κατοικία, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Η Ε.Υ.Π, καθώς και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ελέγχουν τις κλήσεις κινητών τηλεφώνων που έγιναν στην περιοχή της δολοφονίας, με σκοπό να βρουν τα κινητά που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου