Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Είδε και το Mega τελικά τους 100.000 "Αγανακτισμένους"

Ανασκευάζει το Mega τα περί 30.000 "Αγανακτισμένων" στη μεγαλειώδη διαδήλωση της Κυριακής. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας, "είδαν" τελικά τους 100.000 διαδηλωτές.


Μετά το δελτίο της Κυριακής, όπου εκτιμήθηκε ότι στη συγκέντρωση "ενδεχομένως και να συμμετείχαν 30.000 άνθρωποι", το Mega "είδε" τελικά τους 100.000 διαδηλωτές σε μία προσπάθεια να διορθώσει το "λάθος", με τους "Αγανακτισμένους" όμως πολίτες να μην σταματούν να επιτίθενται στη νέα σελίδα του σταθμού στο Facebook.

Η Όλγα Τρέμη αναφέρθηκε πολλές φορές στον μεγάλο αριθμό των διαδηλωτών, που "κατά πολλούς", όπως είπε "άγγιξαν τους 100.000", ενώ ο Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε για ένα "εξαιρετικά συμπαθητικό κίνημα, ανεξάρτητο, ακομμάτιστο και καλόκαρδο".

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας αφιερώθηκαν είκοσι λεπτά στις κινητοποιήσεις των "Αγανακτισμένων", με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διεξήχθη σχετική συζήτηση στο στούντιο με τον Υπουργό Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Μακρόπουλο.

Μετά το δελτίο της Κυριακής, στην σελίδα του σταθμού στο Facebook, δεκάδες πολίτες μπήκαν και προχώρησαν σε υβριστικά σχόλια, με αποτέλεσμα το Mega να απενεργοποιήσει προσωρινά τη fan page.

"Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του Facebook για οριστική διαγραφή, επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς."

Μπορεί μετά τα μηνύματα των "Αγανακτισμένων" πολιτών να έκαναν στροφή 180 μοιρών, αλλά δεν φαίνεται να έχουν πείσει τον κόσμο, που συνεχίζει να αφήνει εκατοντάδες επικριτικά σχόλια στη νέα σελίδα του Mega στο Facebook.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου