Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Στο Internet υποτιθέμενη φωτογραφία της καμαριέρας


Τον γύρο του Internet κάνει από το πρωί η φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία φέρεται να είναι η 32χρονη καμαριέρα που κατήγγειλε τον Ντομινίκ Στρος Καν για απόπειρα βιασμού. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η φωτογραφία ελήφθη από ένα προφίλ που είχε δημιουργηθεί στο Facebook, το οποίο φερόταν να ανήκει σε μια γυναίκα με το όνομα Ophelia Famotidina.

Το προφίλ αυτό έχει πλέον απενεργοποιηθεί. Ωστόσο, άγνωστοι έχουν δημιουργήσει δύο "σελίδες" για την εν λόγω γυναίκα, αναρτώντας και πάλι την φωτογραφία και το όνομά της.

Αφού αποφασίστηκε η κράτηση του Στρος Καν,  οι δικηγόροι του τα γυρνάνε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδεχομένως υπήρξε επαφή αλλά χωρίς εξαναγκασμό.

O δικηγόρος Μπεν Μπράφμαν δήλωσε στη New York Post ότι, "πιστεύουμε πως τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι συνεπή με τον χαρακτηρισμό βίαιη συνεύρεση", κάτι το οποίο δείχνει την αλλαγή της υπερασπιστικής γραμμής σε περίπτωση που επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η θέση του.

Ο Μπράφμαν ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν βρέθηκαν γρατσουνιές στα σώματα του Στρος Καν και της υπαλλήλου του ξενοδοχείου.

Ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ  βρίσκεται πλέον στις φυλακές Ράϊκερς της Νέας Υόρκης, μια από τις πιο διάσημες φυλακές των ΗΠΑ, για τις επόμενες τρεις ημέρες, έως ότου οδηγηθεί ξανά ενώπιον δικαστηρίου στις 20 Μαϊου, αλλά αυτή τη φορά κεκλεισμένων των θυρών.


Oι φυλακές Ράϊκερς θεωρούνται από τα πιο σκληρά σωφρονιστικά ιδρύματα. Είναι γνωστό ότι τις "διοικούν" συμμορίες και για το λόγο αυτό, ο Ντομινίκ Στρος Καν θα φυλάσσεται επί 24ωρου βάσεως και δεν θα συναναστρέφεται με άλλους κρατούμενους.

΄Οσο καταλαγιάζει ο θόρυβος, πολλοί είναι αυτοί που πλέον υποστηρίζουν, ότι όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη των πολιτικών του αντιπάλων και υποστηρίζουν ότι στην πορεία όλα θα αποκαλυφθούν.

Ο αδερφός της 32χρονης, δήλωσε στη Daily Mail, ότι του τηλεφώνησε μία ώρα μετά το περιστατικό κλαίγοντας και τον ενημέρωσε για το τι είχε συμβεί. Του είπε ότι την κλείδωσε στο δωμάτιο και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική πράξη.

"Με πήρε τηλέφωνο περίπου μία ώρα μετά το συμβάν. Κάποιος μου έκανε κάτι πολύ κακό, μου είπε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ ασφαλές μέρος και θα παραμείνει εκεί", είπε μεταξύ άλλων ο 43χρονος.

Η 32χρονη που κατήγγειλε την επίθεση, ονομάζεται Οφέλια, είναι Αφρικανή μετανάστρια, ζει στο Μπρονξ και έχει μια ανήλικη κόρη.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου