Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Οι αποκαλύψεις που έφεραν τα... πάνω-κάτω στη ζωή του Σβαρτσενέγκερ


Επί 20 χρόνια ζούσε με την οικογένεια του εραστή της, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, η Μίλντρεντ Πάτι Μπουένα, η οποία και εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στην έπαυλη του αστέρα του Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες. Εκεί, μάλιστα, απέκτησε και τον γιο τους.

Όμως, ο κινηματογραφικός αστέρας και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας πληροφορήθηκε την ύπαρξη του καρπού της παράνομης σχέσης του, όταν το νήπιο είχε αρχίσει να περπατά και έκτοτε συνέδραμε ενεργά τη μητέρα.

O Σβαρτσενέγκερ παραδέχθηκε τη Δευτέρα πως είναι ο βιολογικός πατέρας του 13χρονου σήμερα παιδιού, έπειτα από την αποκάλυψη της ιστορίας από την εφημερίδα Λος ʼAντζελες Τάιμς κι ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του Μαρία Σράιβερ ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ. Com, η Μπουένα έφερε στο φώς το παιδί του Σβαρτσενέγκερ μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση του νεώτερου γιού, που απέκτησε με την 55χρονη Σράιβερ.

Η Μπουένα έχει άλλα τρία παιδιά από τον πρώτο της σύζυγο και σήμερα ζει σε ένα μεγάλο σπίτι με πισίνα έξω από το Λος ʼΑντζελες, τονίζει το ΤΜΖ.

Το σκάνδαλο ξέσπασε, έπειτα από πολλά χρόνια επίμονης άρνησης από μέρους του Σβαρτσενέγκερ απέναντι στους υπαινιγμούς, ότι είναι φιλήδονος χαρακτήρας, που συχνά συνευρίσκεται με γυναίκες παρά τη θέλησή τους.

Ο Σβαρτσενέγκερ, που επέστρεψε στον κινηματογράφο μετά τη λήξη της κυβερνητικής
θητείας του τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε πως μόλις πρόσφατα αποκάλυψε την ύπαρξη του εξώγαμου παιδιού του στη Σράιβερ. Έκτοτε, η σύζυγός του εγκατέλειψε τον Σβαρτσενέγκερ και το ζεύγος ανακοίνωσε το χωρισμό του, ύστερα από 25 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου