Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Οι Duran Duran στη Θεσσαλονίκη

Oι Duran Duran έρχονται στις 26 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη με το νέο τους άλμπουμ που είναι το 13o στη σειρά, με τίτλο «All You Need is Now».

Το νέο τους άλμπουμ «All You Need is Now» κυκλοφόρησε στο iTunes στις 21 Δεκεμβρίου και ανέβηκε απευθείας μέσα σε 24 ώρες στο Νο1 σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα και βέβαια με τη βοήθεια του γνωστού παραγωγού Mark Ronson.

Το πρώτο άλμπουμ των Duran Duran πούλησε πάνω από 2.5 εκατομμύρια δίσκους και παρέμεινε στα charts για περισσότερες από 118 εβδομάδες με το φοβερό single “Planet Earth’’.

Ακολουθούν αρκετά άλμπουμ, ανάμεσα τους και το ‘’Come Undone’’, το οποίο απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στη καριέρα τους και τους χάρισε το βραβείο Ivor Novello, ενώ το ‘’Wedding Album’’ ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια σε πωλήσεις, αποκτώντας φανατικούς ‘Duranies’ σε όλο τον κόσμο.

Το 1996, ο John Taylor αποχωρεί από το συγκρότημα, το οποίο όμως συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και κυκλοφορεί το άλμπουμ ‘Medazzaland’ από το οποίο το κομμάτι ‘‘Electric Barbarella’’ έγινε το πρώτο τραγούδι που μπορούσε κάποιος να κατεβάσει από το διαδίκτυο.

To 2004, η παρέα ενώνεται και πάλι και μαζί κυκλοφορούν το άλμπουμ ‘Astronaut’’, το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και με αφορμή αυτό, ξεκινούν διετή περιοδεία σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας σε όλους ότι παραμένουν ισχυρή δύναμη στη μουσική βιομηχανία.

Η εποχή προχωρά και εκείνοι την ακολουθούν ξεκινώντας την συνεργασία τους
με τον πολυβραβευμένο παραγωγό Timbaland.

Έρχονται λοιπόν στις 26 Ιουλίου να ξεσηκώσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης και να μας καταπλήξουν με τα εκπληκτικά τραγούδια τους!

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου