Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Με AIDS η καμαριέρα του Στρος Καν;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η καμαριέρα από το Μπρονξ ζει με την κόρη της σε ένα διαμέρισμα, το οποίο έχει ενοικιαστεί αποκλειστικά για ενηλίκους που είναι φορείς του ιού HIV.


Πριν έμενε σε ένα άλλο διαμέρισμα πλησίον της Κοινότητας για AIDS του Χάρλεμ.

Η εφημερίδα αναφέρει πως δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει εάν η γυναίκα όντως είναι φορέας του AIDS, λόγω του ιατρικού απορρήτου. Το μεσιτικό γραφείο όμως υποστηρίζει, ότι παρέχει διαμερίσματα μόνο σε άτομα που είναι θετικοί στον ιό του HIV ή πάσχουν από AIDS.

"Το διαμέρισμα αυτό δεν έχει ενοικιαστεί υπό το όνομά της. Η Κοινότητα τοποθετεί τους ενοίκους στο κτήριο", εξήγησε ένας εργαζόμενος του μεσιτικού γραφείου.

Σημειώνεται, ότι η γυναίκα κατηγόρησε τον Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ, ότι την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα δύο φορές και μετά προσπάθησε να τη βιάσει, ενώ μπήκε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Sofitel για να καθαρίσει.

Σύμφωνα με τα Ομοσπονδιακά Κέντρα Πρόληψης του AIDS "είναι πιθανό για κάποιον να μολυνθεί με τον ιό του HIV μέσω του στοματικού έρωτα".

Ωστόσο, οι δικηγόροι του Στρος Καν αρνήθηκαν να το σχολιάσουν.

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ έχει τεθεί υπό επιτήρηση για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας στη φυλακή. Αυτό μεταδίδει το Associated Press επισημαίνοντας, ότι οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες αναφέρουν, πως ο Στρος Καν δεν έχει προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό του.

O δικηγόρος της έκανε δηλώσεις στο NBC όπου αρνήθηκε πως η πελάτισσα του συναίνεσε – όπως υποστηρίζει η πλευρά Στρος Καν- σε σεξουαλική συνεύρεση.

Η 32χρονη, που βρίσκεται σε άγνωστο αλλά «ασφαλές» μέρος, δεν ήξερε ποιος ήταν ο Στρος Καν και όταν μια μέρα μετά την επίθεση το πληροφορήθηκε, φοβήθηκε για τον εαυτό της και την 15χρονη κόρη της, είπε ο Τζεφ Σαπίρο. Αν και φοβισμένη, όμως, θα εμφανιστεί ίσως και σήμερα ενώπιον των ενόρκων για να αφηγηθεί τη δική της εκδοχή της ιστορίας.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου