Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Χτύπησε τον Μητροπολίτη με τη ζώνη του



Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ένας 32χρονος επιτέθηκε στον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο την ώρα του πανηγυρικού Εσπερινού, χτυπώντας τον με τη ζώνη του.

Παρενέβησαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος και αφόπλισαν τον 32χρονο, ενώ μέσα στην εκκλησία επικράτησε πανικός. Λίγο αργότερα στο κήρυγμά του ο κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την συμπάθεια και την


αγάπη του στο συγκεκριμένο νεαρό, ζητώντας να μην τιμωρηθεί.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια πιστών και επισήμων που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μίλησαν χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο 32χρονος βρισκόταν από νωρίς το απόγευμα στο προαύλιο του Ιερού Ναού, δείχνοντας την αποστροφή του προς την Εκκλησία, διαμαρτυρόμενος ότι δεν βοηθάει τους φτωχούς.

Οι άνθρωποι που διαμένουν στην περιοχή τον έχουν εντοπίσει και άλλες φορές να βρίσκεται έξω από τον Ιερό Ναό ζητώντας οικονομική βοήθεια.

Ενώ ο Πανηγυρικός Εσπερινός ήταν σε εξέλιξη, ο 32χρονος εισήλθε στο Ιερό του Ναού και από εκεί στον σολέα, όπου μεταξύ των άλλων κληρικών στεκόταν όρθιος ο Μητροπολίτης Δημητριάδος.

Ο νεαρός είχε δεμένο στη μέση του ένα μπουφάν και αφού το έβγαλε, τράβηξε τη ζώνη του και χτύπησε στο πρόσωπο τον Μητροπολίτη.

Ο 32χρονος συνελήφθη, ενώ ο Πανηγυρικός Εσπερινός συνεχίστηκε κανονικά.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου