Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Στα ρούχα της καμαριέρας βρέθηκε «σπέρμα του Στρος Καν»


Γενετικό υλικό του Ντομινίκ Στρος Καν βρέθηκε στα ρούχα της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel, η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, όπως μετέδωσαν χθες τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times το αποτέλεσμα της εξέτασης στηρίζει και τις δύο εκδοχές, δηλαδή τόσο της κατηγορούσας αρχής που κάνει λόγο για ερωτική επαφή δια της βίας, όσο και της υπεράσπισης που μιλάει για ερωτική επαφή με συναίνεση.

Η γαλλική ιστοσελίδα Atlantico.fr., η οποία ήδη είχε δημοσιεύσει την πληροφορία, επικαλείται επίσημο έγγραφο των αμερικανικών Αρχών.

Σύμφωνα με το Atlantico.fr, πολλά σωματικά υγρά ελήφθησαν από τους πράκτορες της ειδικής ομάδας της αστυνομίας, τα οποία ανήκουν τόσο στον Στρος Καν, όσο και στην 32χρονη.

Επίσης γίνεται λόγος για εμφανή σημάδια πάλης. Κάθε εκατοστό του δέρματος της καμαριέρας είχε ίχνη άσκησης βίας, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, την οποία επικαλείται το ίδιο site.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι δεν δόθηκε καμία πληροφορία και κανένα αποτέλεσμα, όσον αφορά το δείγμα DNA που ελήφθη από τον Ντομινίκ Στρος Καν.

"Τίποτε δεν θα αποκαλυφθεί πριν από τη δίκη", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα Έριν Ντάγκαν.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου