Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Οργή στην Ισπανία: Πολιτικός διαφημίζεται γυμνή!




Η ισπανίδα πολιτικός Σολεντάντ Σάντζες Μοχάμεντ φωτογραφίζεται γυμνή σε μια αφίσα, για να κερδίσει τις  τοπικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Μαΐου στο νησί Μένορκα το οποίο ανήκει στο σύμπλεγμα νήσων των Βαλεαρίδων. Βάζει στόχο την δημαρχία της Τσιούταντέλα  και γι 'αυτό τα δίνει όλα ...

Η φωτογραφία δείχνει  γυμνό το  πάνω μέρος του σώματος της Σολεντάντ και δύο ανδρικά χέρια, να καλύπτουν τα στήθη της. Στο κάτω μέρος της αφίσας το σύνθημα: «Δύο μεγάλα επιχειρήματα". Η αφίσα προκάλεσε μεγάλη οργή στους κατοίκους του νησιού! Σκανδαλώδης αποκαλούν οι νησιώτες αυτό το είδος της πολιτικής διαφήμισης. Οι  αρχές έλαβαν πολλές καταγγελίες και παράπονα που δεν μπορεί να καταλάβει η Σολεντάντ Σάντζες.

"Ζούμε στον 20 αιώνα! Είναι το στήθος μου και τα χέρια  που αγγίζουν τα στήθη μου, είναι του φίλου μου! Η αφίσα είναι αισθητικά πολύτιμη, και οι κριτικοί είναι πουριτανοί», δηλώσε η πολίτικος.

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα δείξουν, εάν  καταφέρει να πείσει με τις σέξι αφίσες της! Πάντως το 2007 είχε ξανά δοκιμάσει, αλλά είχε αποτύχει.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου