Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Charles Manson, ένας εν ψυχρώ δολοφόνος…προστάτης του κλίματος!

Ένας δολοφόνος ανησυχεί για τον πλανήτη μας! Ο Charles Manson, ένας πρώην επικεφαλής των ναρκωτικών και δολοφονιών στην Καλιφόρνια, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ενδιαφέρεται για το περιβάλλον! Τι ειρωνεία!!!


Σε μία συνέντευξη με την ισπανική έκδοση του «Vanity Fair», ο Manson μέσα από τις φυλακές, δήλωσε: "Ο καθένας μας είναι Θεός, και αν δεν το βλέπουμε αυτό, δεν υπάρχει πλέον καιρός, διότι οι πάγοι λιώνουν επειδή εμείς χαλάμε την ατμόσφαιρά μας. Αν δεν το κάνουμε τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάω μαζί σας, αν δεν έλθει το πράσινο πίσω στον πλανήτη μας και τα δέντρα που έχουμε κόψει, αν δεν κηρύξουμε τον πόλεμο σε αυτό ..." Εδώ σταμάτησε να μιλά ο Manson.

Ο 76χρονος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, για δολοφονίες που είχε διαπράξει ο ίδιος και μέλη της αίρεσής του, συμπεριλαμβανομένου και του φόνου της εγκύου Σάρον Tέϊτ, σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι. Ήταν στις 8 Αυγούστου του 1969, όταν ο Manson δολοφόνησε εκείνη και άλλους πέντε ανθρώπους σε μια έπαυλη στο Χόλιγουντ με βάναυσο τρόπο. Το επόμενο βράδυ, μεταφέρθηκε σε άλλη βίλα, όπου συνέχισε τις δολοφονίες.

Στην συνέντευξη δήλωσε για τον εαυτό του: «Εγώ δεν αστειεύομαι. Εγώ θα πυροβολήσω. Είμαι ένας άτιμος άνθρωπος, εκτός νόμου, ένας εγκληματίας. Είμαι ότι είναι κακό». Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να δεχτούμε τον εαυτό μας ως Θεό».

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν σχέδια για μια έκδοση ταινίας της ζωής του Manson. Φήμες θέλουν την Lindsay Lohan, να ενσαρκώνει το ρόλο της Σάρον Τέϊτ. Ο ροκ σταρ Marilyn Manson, ο οποίος "πήρε" το όνομά του από τη Marilyn Monroe και τον Charles Manson, θέλει απεγνωσμένα να παίξει τον φίλο του Manson, Tex Watson.

ΤZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου