Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του Μπαράκ Ομπάμα


Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, έδωσε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησής του, για να σταματήσει την φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με τον τόπο γέννησής του.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό, ο Μπαράκ Ομπάμα γεννήθηκε στη Χαβάη, στις 4 Αυγούστου του 1961, στη Μαιευτική Κλινική Καπιολάνι, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να διατηρεί το αξίωμα του προέδρου.

Ο μεγιστάνας, Ντόναλντ Τραμπ, πιθανός υποψήφιος του ρεπουμπλικανικού κόμματος, άρχισε πρόσφατα να ασχολείται με το που γεννήθηκε ο αμερικανός πρόεδρος.


Ενώ ο Ομπάμα, είχε δώσει στη δημοσιότητα μια σύντομη εκδοχή του πιστοποιητικού γέννησής του, ζήτησε από τους αξιωματούχους της Χαβάης μία πιο αναλυτική, για να σταματήσει τις συζητήσεις που γίνονται γύρω από αυτό το ζήτημα.

Ο αμερικανός πρόεδρος, δήλωσε σε ομιλία του: «Δεν έχουμε χρόνο γι' αυτού του είδους τις ανοησίες. Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Πρέπει να βρούμε λύσεις σε σοβαρά προβλήματα και είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι δυνατό, πρέπει όμως να επικεντρωθούμε σε αυτά και όχι σε αυτή την αντιπαράθεση».

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου