Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΚΙΝΕΖΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ!

Σε μια πανεπιστημιούπολη στον Καναδά, η κινέζα φοιτήτρια Λίου Γιαν, 23 ετών δολοφονήθηκε μπροστά από την webκάμερα. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο φίλος της που βρισκόταν χιλιάδες μίλια μακριά στο Πεκίνο είδε όλη την επίθεση από την κάμερα και δεν μπορούσε να την βοηθήσει..

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρει, ότι η αστυνομία βρήκε το άψυχο σώμα της Λίου Γιαν την Παρασκευή το πρωί στο δωμάτιό της στις φοιτητικές εστίες στο Τορόντο.

Ο φίλος της ανέφερε στον αξιωματικό, ότι ο ίδιος κατά τη νύκτα της Πέμπτης προς Παρασκευής έγινε μάρτυρας μέσω κάμερας, της βίαιης επίθεσης που δέχτηκε η κοπέλα του.

Το ζεύγος επικοινωνούσε μέσω της webκάμερας όταν ξαφνικά χτύπησε η πόρτα της Λίου. Ο φίλος της παρατηρεί από την κάμερα, ότι ένας άνδρας μπαίνει στο δωμάτιο. Ο άγνωστος επισκέπτης ζητά από την Λίου να χρησιμοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο.

Στη συνέχεια βλέπει πώς γίνεται ξαφνικά μια άγρια ​​συμπλοκή μεταξύ της Λίου και ενός  άνδρα. Όλα τα υπόλοιπα εξελιχτήκαν εκτός κάμερας.Το μονό που έλειπε από το δωμάτιο της ατυχής κοπέλας ήταν ο φορητός υπολογιστής.

Η αστυνομία όταν έφτασε στο σημείο της δολοφονίας ήταν  πολύ αργά. Η κοπέλα είχε πεθάνει.

Η αιτία του θανάτου είναι ακόμα ασαφής. Η νεκροψία θα δείξει τελικά τα αίτια του θανάτου της Λιου.

"Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δεν υπήρχαν εξωτερικά τραύματα στο σώμα της που να επισημαίνουν την αιτία του θανάτου. Δεν υπήρχαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Τον Ιανουάριο το κορίτσι είχε έρθει για τις σπουδές της στον Καναδά και ζούσε μαζί με άλλους οκτώ σπουδαστές. Ποιος είναι ο άγνωστος άντρας στον οποίο άνοιξε την πόρτα, κανείς δεν ξέρει. Η αστυνομία υποθέτει ότι η 23χρόνη κοπέλα γνώριζε τον δράστη.

Ο φίλος της περιγράφει τον ύποπτο ως λευκό, 20 ετών, μυώδες με καστανά μαλλιά.

Οι ερευνητές ελπίζουν ότι το βασικό κομμάτι της υπόθεσης, το lap-top θα εντοπιστεί σύντομα. Ακόμη και το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού θεωρείται ένα σημαντικό εύρος. Είναι όμως ακόμα στο στάδιο της αξιολόγησης.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου