Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Το πτώμα μιας γυναίκας και των παιδιών της θαμμένα στον κήπο

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την εξαφάνιση μιας οικογένειας στην Νάντ της Γαλλίας. Η έρευνα της εξαφάνισης όμως, κατέληξε σε υπόθεση δολοφονίας.

Από τις 4 Απριλίου τα μέλη της οικογένειας δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής. Πρόκειται για τον Ξαβιέ, 50 ετών, επικεφαλής μιας μικρής εταιρείας, την σύζυγό του Ανιέρ, 49 ετών, διευθύντρια σε καθολικό σχολείο και τα παιδιά τους, Τομάς 21, Αρτίρ 18, Αν 16 και Μπενουά 13 ετών.

Η Αστυνομία, ενώ ερευνούσε για την μυστηριώδη εξαφάνιση, εντόπισε πέντε πτώματα στον κήπο του σπιτιού της οικογένειας. Τα θύματα είναι η μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της. Τώρα οι αρχές αναζητούν τον 50χρονο πατέρα.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ξαβιέ Ρονσέν, όλοι τους έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο. Ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί για τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Στο σπίτι της οικογένειας, δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη βίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Αντίθετα όλα έδειχναν ότι ετοιμάζονταν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία. Όλες οι ντουλάπες ήταν άδειες. Στο γραμματοκιβώτιο υπήρχε ένα σημείωμα που έλεγε: "Οι επιστολές να επιστραφούν στους αποστολείς. Σας ευχαριστούμε".

Το σχολείο όπου φοιτούσαν τα δύο μικρότερα παιδιά, έλαβε μία επιστολή στην οποία αναφερόταν ότι για επαγγελματικούς λόγους η οικογένεια θα μεταναστεύσει στην Αυστραλία. Ο διευθυντής του σχολείου είπε όμως, ότι τα παιδιά απουσίαζαν ήδη 5 ημέρες προτού λάβει την επιστολή.

Σε κάποιους ο πατέρας είπε ότι είναι "μυστικός πράκτορας" και γι΄αυτό αναγκαζόταν να φύγει, έπρεπε να ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου