Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Συνελήφθη εκπαιδευτικός για δολοφονίες ανήλικων αγοριών


Έναν 40χρονο δάσκαλο από το Αμβούργο της Γερμανίας συνέλαβε η Αστυνομία ως ύποπτο για τρεις ανθρωποκτονίες και 40 περιπτώσεις κακοποίησης ανήλικων παιδιών.

Οι δολοφονίες ξεκίνησαν το 1992. Πρόκειται για τον Ντένις K. 9 ετών που απήχθη το 2001 από μία κατασκήνωση και δύο εβδομάδες αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος, τον Στέφαν Γ. 13 ετών που εξαφανίστηκε το 1992 από ένα οικοτροφείο, το πτώμα του οποίου ανακαλύφθηκε μερικές εβδομάδες αργότερα, και τον Ντένις Ρ. 8 ετών που εξαφανίστηκε το 1995 από μία κατασκήνωση και δύο εβδομάδες αργότερα βρέθηκε το πτώμα του στην Δανία.

Η αστυνομία δεν αποκλείει ωστόσο, ο ύποπτος να έχει διαπράξει άλλες δύο δολοφονίες στην Γαλλία και την Ολλανδία.

Ένας 11χρονος εξαφανίστηκε το 1998 από κατασκήνωση στο Μπρούνσουμ της Ολλανδίας. Το πτώμα του βρέθηκε σε δασική περιοχή, κοντά στον τόπο απ' όπου απήχθη. Το 2004 ένας 11χρονος απήχθη από ξενώνα στο Σεν-Μπρεβέν-λε-Παν της δυτικής Γαλλίας και το πτώμα του βρέθηκε σε λίμνη.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος βρέθηκε το 2005 ενώπιον του δικαστηρίου για σεξουαλική κακοποίηση και κατέβαλε απλά ένα χρηματικό πρόστιμο, τελικά αποδείχτηκε κατά συρροή δολοφόνος ανήλικων παιδιών.

«Είμαστε ανακουφισμένοι που εξιχνιάστηκαν οι υποθέσεις», δήλωσε ο Uwe Jordan, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Verden/Osterholz, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο 40χρονος εκπαιδευτικός ομολόγησε ότι διέπραξε τις 3 δολοφονίες, καθώς και 40 σεξουαλικές κακοποιήσεις ανήλικων αγοριών.

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου